2777
2789

چطوری پیشنهاد بده اون خانوم جیغ یا فحش نده

خلاصه اون آقا رو ضایع نکنه

بگو خانم میتونم شمارتونو داشته باشم:/

اگه جیغ و داد کرد نهایت احمق بودن و بی کلاسیشه

خدا شفاش بده

تیکه و حرفای چرتم نزن مستقیم و خیلی جنتلمن درخواست کن:/

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مستقیم چی گفت

مستایم بگی خانوم من شمارو فلان روز و فلان جا دیدم ازتون‌خوشم اومده 

یا بگی شمارو دیدم ازتون خوشم‌اومده 

بهترش اینه بگی 

من چند وقته شمارو میبینم که میاین اینجا و ازتون خوشم اومده 

بنظرم اگه تیکه بندازی یا نمک اینا بریزی که بی جا باشه قطعا قبول نمیکنه 

و ارتباط چشمی هم بگیر حتما خیلی مهمه 

پسرم🤷‍♂️ میمون قشنگم رو چشم نزنین  😅

یا خدا

۴۱ سالته هنوز فرهنگ اشناییو یاد نگرفتی ؟

بیجاره زنای ایرانی مجبورن مردارو تحمل کنن البته بعضی زنها ظاهر شیکی دارن ولی از نظر فکری و سطح عقل کودن هستن و میتونن با پول مردای غیر قابل تحمل و تحمل کنن

مردارو نه کسی اموزش درستی بهشون میده نه خودشون عقل درستی دارن یادبگیرن

انقدر دخترای خوب با شخصیت فهمیده میشناسم اصلا حاضر نیستن با مرد ایرانی وارد رابطه بشن بخاطر همین سطح پایین فرهنگ مردای ایرانی 

من اهل تکیه انداختن نیستمهمچنین شخصیتی ندارم

قبول داری مردای ایرانی اکثرا حالت عقب مونده ها یا بزرگسالان‌رشد نیافته ان یا رشد ناقصی دارن 

مردسالاری حتی به خود مردا هم اسیب عقلی زده مردها حالت بزرگسالان عقب‌مانده دارن‌

من اهل تکیه انداختن نیستمهمچنین شخصیتی ندارم

آدم‌ممکنه خودش نفهمه ولی اون شخص اینجور فک کنه 

تیکه فقط ازینا نیست که دوتا پسر سر خیابون به دخترا بدن 

دخترا ممکنه هر چی رو تیکه ببینن حتی وقتی بگی خوشگلی 

چیزی بعید نیست ازشون

پسرم🤷‍♂️ میمون قشنگم رو چشم نزنین  😅

یکم ریلکس باشمهم اینکه آدم ابروش نره

مردسالاری حتی بلای جون خودتون هم شده

ابرو‌و‌غیرت ،مردم چی‌میگن‌،عدم‌صداقت ،ریاکاری ،تظاهر، ترس، عدم‌شفافیت،ترس دوجنس از هم،دورویی،خودسانسوری 

مردسالاری حتی بلای جون خودتون هم شدهابرو‌و‌غیرت ،مردم چی‌میگن‌،عدم‌صداقت ،ریاکاری ،تظاهر، ترس، عدم‌ش ...

فکر کن یکی بیرون بهت پیشنهاد بده

طرف رو تا جون داره کتکش میزنی