2777
2789

سلام عزیزان 

تو تاپیکم دزدی مهمونی هست کامل جریانو گفتم الان دیگ حال ندارم تایپ کنم 

ولی خلاصه میگم 

من و دوستم  مهمونی یکی  از همکارامون دعوت شدیم.

شب مهمونی من دیدم یکی از مهمونا ک خیلی هم بامیزبان صمیمی بود چیزی برداشت قایم کرد که سرویس طلا بود.

از هر کس مشورت گرفتم گفتن برو ب همکارت بگو 

منم رفتم گفتم مچ طرف هم گرفته شد با کمک من سرویس طلاش هم پس گرفت حالا جزئیاتش تو تاپیک قبلی هست .

حالا دارم اتیش میگیرم ی هفتس دارم خودمو لعنت میکنم اصلا ب من چ اشتباه کردم گفتم 

هفته پیش باهمه همکارا قرار گذاشتیم اخرهفته بریم دربند ناهارم همونجا بخوریم 

همین همکارم باهمون خانم دزد تشریف اورد بعد جالبه هی تاکیید میکرد بهترین دوستمه مثل خواهرمه هیچ چیزی نمیتونه بین مارو خراب کنه 

بعد فهمیدم خودمو این وسط ضایع کردم 

تو کار درستو کردی

اون خانم خودش احمقه

💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا چرا دوباره باهاش صمیمی شده؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

نمیتونم باور کنم

چطور اونی ک ازش دزدیده شد ، انقد زود با دزده آشتی کرد و صیمیمی شد

اصلا چطور بهش اعتماد کرد..

بنظرمن شما کار درستی کرده بودی.

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

عزیرم سرویس طلا کجا بوده که مهمون تونسته برداره؟

معلومه خانم همکارت کلا گیج هست و تا یه ضربه اساسی نخوره، ول کن خواهر جونش نیست

شما کار پرستی کردی، اینم یه نشانه از طرف خدا به اون آدم بود، دیگه ضربه بخوره خودش مقصره

مطمئن باش میخوره هم

ضایع کردن نیستاونا یا پنهانی راجب اون قضیه صحبت کردن و مسئله رو حل کردنیا هم دوستت داره تظاهر میکنه ...

برام سواله چرا اصلا اینو اورد فقط اورد تعریف کنه ک چی مثلا ما ک میدونستیم دزدا

به نظرم نباید گناه بنده خدا رو جار میزدی 

خیلی آروم میرفتی به خودش یا خانوم میزبان میگفتی فقط🙂

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

عزیرم سرویس طلا کجا بوده که مهمون تونسته برداره؟معلومه خانم همکارت کلا گیج هست و تا یه ضربه اساسی نخ ...

تو تاپیک قبلی هست 

خیلی صمیمی بودن خونه یکی بودن 

جای سرویس رو میدونست 

شب مهمونی یجوری رفتار میکرد انگار اون میزبانه

به نظرم نباید گناه بنده خدا رو جار میزدی خیلی آروم میرفتی به خودش یا خانوم میزبان میگفتی فقط🙂

منم فقط ب میزبان گفتم خصوصی حلش کردیم 

خود همکارم ب همکارای دیگ گفت

من اینجا مشورت گرفتم ک هیچ کس اینارو نمیشناسه