2777
2789
عنوان

بچم هلاک شد انقدر گریه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا که اول صبی حال آدمو میگیرید😕

عزیز بچه مردم از گریه هلاک شده شما میگی دعای توسل و فلان بخون زیر سرش این دیگه چی بود من دیدم اول صبح 

قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.

ویروس زیاد اومده مخصوصا آنفولانزا دیگه طبیعیه با استامینوفن کنترل کن اگه رفت بالا شیاف تب بر کودک بذ ...

شیاف گذاشتم واسش تبش خوب شد 

سرم زده و مدامم مایعات میخوره 

ولی گریهههه میکنه  

تبش اومد پایین خدارشکر ولی گریه میکنه

حتما از چیزی ترسیده ...یا درد داره ...ببین کدومه ...اگه از درد نیست پس از ترس هست ..ی حا دیدم با نمک ترس برمی دارن ...تو گوگل سرچ کن برات میاره

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

شیاف گذاشتم واسش تبش خوب شد سرم زده و مدامم مایعات میخوره ولی گریهههه میکنه

چند وقتشه اسی

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
عزیزم احتمالا ویروس گرفته که تب داره خودت هم تو تاپیک قبلی گفتی گلو دردی داروهایی که دکتر داده براش ...

همه این کارارو کردم 

ولی گریه و بی قراریش زیادع 

شماها که در مقابل صلوات و دعا این همه جبهه گرفتین

موقعی که دچار مشکلی میشین که راه حلش دست خودتون نیست سراغ کی میرین ؟

این همه بی دینی رو مد نکنید

خانم استارتر میگن که دکتر بردم بیمارستان بردم میگن چیزی نیست برای آرامش بچه شون احتیاج به دعای دوستان دارن

پسرت گلو درد داره میخاد مریض بشه و از گلو درد نمیتونه بخابه و استراحت کنه جیغ میزنه پسر منم همینه دقیقا ببر ی متخصص خوب بهت دارو و امپول میده خوب میشه بیمارستان چیکار میکنن مگ ک میبریش بیمارستان

مابزرگا نمیتونیم گلو دردو تحمل کنیم چ برسه بچه ها