2777
2789
عنوان

بچم هلاک شد انقدر گریه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 69 پست
میگه دکتر گفته عفونت شدید

اسی نگفت بچه ش عفونت شدید داره گفت دکترگفته محیط بیمارستان  عفونت شدید داره بخاطر بیمارا بچه ببر خونه خوب میشه اونجابستری نکردن

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
شماها که در مقابل صلوات و دعا این همه جبهه گرفتینموقعی که دچار مشکلی میشین که راه حلش دست خودتون نیس ...

خودشون ازهمه عجیب ترن بعد میان میگن عجایب نینی سایت

والا آدم میمونه چی بگه 

میگن خرافاتی انگار طلسم معرفی کردم...خدا کمکشون کنه فقط

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی نگفت بچه ش عفونت شدید داره گفت دکترگفته محیط بیمارستان عفونت شدید داره بخاطر بیمارا بچه ببر خون ...

نه فدات شم پایین تر و بخون.

منم به چشم زخم اعتقاد دارم.

ولی در مقابل مریضی بچه اصلا نباید دست دست کرد.

چی میگی ؟؟؟؟بچه از درد ناله میکنه صلوات خووبش میکنه؟؟پس یکاری کن.بشین تو‌خونه سرکار نرید.دکتر و بیما ...

لابد تجربه داریم ک میگیم

مم یبار معده درد شدید داشتم به نیت شفا گرفتن سوره حمد خوندم بعد یکی دو دقیقه دردم از بین رفت

دلیلی نمیبینم دروغ بگم 

اسی فقط قرآن بزار نزدیک بچه چون ی تب سنگین رد کرده احتمالا انرژی منفی دوربرشه و داروهاشومرتب بده تنهاشم نزار نزدیکش باش اسفندم حتما دود کن ان شاءالله  آروم میشه

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
خوب آنتی بیوتیک داد؟؟اگه آره،همونارو مرتب بده ،زمان می‌بره خوب بشه،بغلش کن و راه ببرش تا بخوابه

نه انتی بیوتیک نداد اصلا 

دوستان کرونا بود بچم خوب شد الهی شکر ولی هممون بشدت مریض شدیم خدا لعنتشون کنه این بیماری پخش کردن داغونیم ما