بهش گفتم ناراحتم دلم گرفته بعد برگشت گفت لابد برای کنکورته ایشون کل سال تو زندگیم حضور نداشت روز کنکور پیداش شد منم جوابشو ندادم اون روز ولی بعدش حالم بد بود جواب دادم گیر داده هی به کنکور بعد هی پیام میده چیکار میکنی کی میخوابی کی بیداری خسته شدم بخدا من برای خودم حوصله ندارم این چند روزو اینم قشنگ فرو کرد
خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.
#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||
خودشم هم سن منه گاها حس میکنم اینطوره برم دانشگاه این نره کیف کنم یبار چندین ماه پیش گفتم کنکور چیکار میکنی منم تصمیم دارم بخونم گف تو الویتت اصلا درس نیست نمیتونی بیاری😂