2777
2789

🙁همینجوری ک نیس دارو بخوری

خودت تشخیص ای دی اچ دی دادی؟

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

🙁همینجوری ک نیس دارو بخوریخودت تشخیص ای دی اچ دی دادی؟

من ocd دارم که روانپزشک تشخیص داد 

نصف اونایی که ocd دارن adhd هم دارن. من مشکلات زیادی سر درس خوندنم دارم و الان هم کنکوری هستم وقت اصلا ندارم 

روانپزشکم هم یدفعه قیمتشو کرده ۵۰۰ 

میگم با مشورت داروساز که یکی از آشناهامونه یه ریتالینی چیزی هر چی بخورم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته در حال حاضر برای ocd)وسواس ) دارو میخورم و هیچ تاثیری ندیدم

پدر مادرت پول نمیدن بری دکتر؟

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

پدر مادرت پول نمیدن بری دکتر؟

چرا ولی از دل نمیام پونصد تومن پول بی زبونو بدم برای یه ربع حرف زدن. میترسم فایده ای هم نداشته باشه بیاد بگه هیچکار نیستی هیچ دارویی هم نمیدم

چرا ولی از دل نمیام پونصد تومن پول بی زبونو بدم برای یه ربع حرف زدن. میترسم فایده ای هم نداشته باشه ...

وقتی علائم داری میدن