2777
2789
عنوان

واسه طلاق شک دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2102 بازدید | 183 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته حالا در کل به نظرت مردا خوش اخلاق زیاده یا ن

نمیشه قیاس کرد ولی تجربه شناخت بدست آوردی و میتونی به حدس هفتاد درصدی برسی چه مردی میتونه باهات آرامش به وجود بیاره

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

پس حسرتی که تو وجودمه اون جای خالی چی مگه قراره چند بار زندگی کنم که خلاع عاطفی هم داشته باشم خیلی س ...

اینقد روش زوم کردی که فکر میکنی مشکل حادی هستش

من منکر عشق و عاشقی نیستم 

اما حتی ماهایی که عاشق هم بودیم و ازدواج کردیم هم بعد از اومدن بچه بیشتر در نقش والد عشق رو تجربه میکنیم و عشق بین همسری جاشو به یه صمیمیت و وابستگی میده 

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

بیا یه سر خونه مجردیا اوضاع دستت میاد.یه سرم بزن مراکز مشاوره بپرس روزانه چند تا مراجعه کننده دارین ...

تعداد زنای متاهل که hpv دارن از مجرد بیشتر همینطور خیلی زنا ی متاهل کیست دارن اینا ربطی ب مجردی نراره 

مجردم تا دلت بخواد دیدم

آموزش دیدم....کله باموی طبیعی گرفتم...اون موقع ارزون بود بهترین کارتمرین روی موی طبیعی است میتونی روی کله باموی مصنوعی که ارزونتره قلقویادبگیری بعدروی موی مادریاخواهرچندباربزنی.. خیلی کارکردم اوایل فقط پول وسایلموگرفتم....یه مدت باقیمت پایین....امابعدباقیمت سالنای درجه یک....میتونی دستت راه افتادصندلی اجاره کنی....یاباسالنای پرمشتری حرف بزنی لاین شینیونشونوبهت بدن درصدی.....خیلی تمرین کن....توبچه نداری وقت آزادت زیاده...حسابی میتونی بترکونی...نشستی فقط به نداشته هافکرمیکنی.....به خدادنبالش بریوتمرین کنی موفق میشی

تعداد زنای متاهل که hpv دارن از مجرد بیشتر همینطور خیلی زنا ی متاهل کیست دارن اینا ربطی ب مجردی نرار ...

وقتی آدم دستکاری کنه در سیستم خلقت، بلا سرش میاد.وقتی نیازی که خدا در وجود آدم گذاشته با ازدواج برآورده نشه و طرف ۱۵ سال مجرد بمونه، ممکنه از جای دیگه ای بزنه بیرون. وقتی دخترا افتادن در روابط موقت بی تعهد، روح و جسمشون رو از دست میدن.زمانی به خودشون میان که فرصت ازدواجشون گذشته و خواستگاری در کار نیست. تازه میفهمن چه اشتباه بزرگی بود الکی ازدواج نکردن به بهانه های واهی.

خیلی بین زمین و آسمون گیر کردم انگار😭

چون سن کم شوهرت دادن این حسو داری 

فک میکنی داری تباه میشی 

من خودم ۱۴ سالگی شوهرم دادن 

همین حسو داشتم 

از همه انگار طلبکار بودم عمرم رفت آخرم ۲۰ سالگی طلاق گرفتم با یه بچه 

بچه مم ازم گرفتن 

چند سال بعد باز ازدواج کردم تو ۲۷ سالگی 

نمیگم جدا شو فقط حس همدردی کردم باهات زود شوهرت دادن

اره یه پیشنهاد بی فکر بود یعنی بدترین تصمیم که میتونم بگیرم همین بچه دار شدنههآره مخالفه واسه همین م ...

آره حق داری

زن و شوهر باید کنار هم پیشرفت کنن

مستقل بودن زن خیلی مهمه

خودش تحصیلاتش چقدره؟

🤍

تعداد زنای متاهل که hpv دارن از مجرد بیشتر همینطور خیلی زنا ی متاهل کیست دارن اینا ربطی ب مجردی نرار ...

ایشون کلا از اول تاپیک پیام هاشو نگا کنی همه چیو توی شوهر میبینه😂

معتقده کسی که حالا مشکل داره مشاور تایید کرده مثلا جدا شه نباید جدا شه چون قحطی شوهره

واقعا نمیدونم این نوع تفکر از کجا میاد

مجرد هارو بدبخت علیل میبینه متاهل هارو با هر نوع شوهر خوشبخت ترین

🤍

پری برانداز نکن دختر مردم رو. من گفتم کار مفید کنه.

به نظرم بیشتر بی انگیزه اومد....من راهی که خودم رفتموگفتم....گفتم بهش به هرکاری علاقه داره بره دنبالش...‌سرگرم میشه ...پیشرفت میکنه....همین