2777
2789
عنوان

واسه طلاق شک دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2103 بازدید | 183 پست
تو بزرگترین مشکلت، خودتی نه شوهرت. چون نمیتونی تشخیص بدی چی میخوای.حس و حال خرابت هم بخاطر این سردرگ ...

یا کتاب بخونه یا درس بخ نه یا باردار بشه؟ وقتی بلد نیستید نظر ندید مرسی

درس حتما دانشگاه رفتن نیست.حتما سر کلاس حضوری نشستن رفتن نیست.حتما یه مدرک بگیری بزاری کمد خونت خاک ...

اطلاع داشتن از چیزی در ی صورت به درد میخوره که سود داشته باشه من درس بخونم نتونم کار کنم چه فایده ای داره

همسرم خودش هم خیلی دل ندارن بخواد کارشو ارتقا بده می‌ترسه بخواد ریسک کنه ،نه ریسک که زندگیش وسط باشه ها نه،ریسک ساده هم نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواستم حسم نادیده بگیرم بگم اون خوبه پس کافیه اما دیدم نمیشه میخواستم عاشقش بشم اما دیدم نمیشه همو ...

حتما این کارو بکن

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
یا کتاب بخونه یا درس بخ نه یا باردار بشه؟ وقتی بلد نیستید نظر ندید مرسی

همین تجرد قطعیایی که رفتن دانشگاه تا دکترا خوندن الان گریه میکنن شوهر نداریم یا دیگه باردار نمیشیم با کلکسیون امراض زنان و مشکلات روحی و افسردگی و تنهایی، بسه.خواهشا بقیه رو علاف نکنین.اگه خواست با شوهرش میخونه اگه هم نخواست چیزی از دست نمیده

همین تجرد قطعیایی که رفتن دانشگاه تا دکترا خوندن الان گریه میکنن شوهر نداریم یا دیگه باردار نمیشیم ب ...

من که ندیدم همچین چیزی دیگه تو دورافتاده ترین شهر و روستاها هم از این خبرا نیست 

نمیدونم شما چه اصراری داری 

اگرم دکتری دیدی که داره واسه شوهر گریه میکنه بفرستش پیش مشاور و روانپزشک چون مشکل روانی داره 

یه روزی این جایی بودم که توهستی...شوهرم اخلاقشم خوب نبود....وضع مالی خوبی نداشتیم....شوهرم اخلاقش خیلی تغییرکرده....وضع مالیمونم....خیلی خوب شده....الان دوتابچه دارم.....اماراستشوبهت بگم.....خیلی سخت گذشت بهم  هم مالی هم روحی تاهمه چیزبعد۱۲سال درست بشه....‌خیلی جاهاصبرکردم وگذشت....من زودبچه دارشده بودم...شوهرم بی پول وبد دل بودالان همه چی درست شده...اگه زندگیتومیخای بمون....اگه دنبال بهانه ای بروچون قیافه و وضع مالی روازاول میدونستی

بااجازه اسی من نتیجه دیدم واقعیه اگه خواستید بگید تو یه کتابی نوشته بود چطور بفهمیم به حاجتمون (عشق یک طرفه، عشقمون ، قبولی دانشگا ، بارداری ،خونه خریدن ،کار، و.......)میرسیم یا نه اگه کسی خواست بدونه بیاد تاپیکم بهش یاد میدم خیلی واقعیه و روشش از پیامبریه

همین تجرد قطعیایی که رفتن دانشگاه تا دکترا خوندن الان گریه میکنن شوهر نداریم یا دیگه باردار نمیشیم ب ...

والا من کلا تو این تاپیک فقط جواب شمارو دادم و مشاوره ای به استارتر ندادم و اصراریم ب طلاق گرفتن یا نگرفتنش ندارم شمایی که تا الان کل تاپیک پشت هم نظر دادی هی اصرار پشت اصرار 

یه روزی این جایی بودم که توهستی...شوهرم اخلاقشم خوب نبود....وضع مالی خوبی نداشتیم....شوهرم اخلاقش خی ...

تو هم حسرت داشتی تو وجودت احساس خلاع داشتی؟؟عاشق همسرت بودی؟؟

من که ندیدم همچین چیزی دیگه تو دورافتاده ترین شهر و روستاها هم از این خبرا نیست نمیدونم شما چه اصرار ...

بیا یه سر خونه مجردیا اوضاع دستت میاد.یه سرم بزن مراکز مشاوره بپرس روزانه چند تا مراجعه کننده دارین با کلکسیون امراض روحی که مجرده. یه سرم بزن پزشک زنان بزن بپرس چقدر پی سی او و تنبلی تخمدان و درخواست سقط و درآوردن رحم و hpv hiv مثبت غیر قابل درمان داری در اقشار تحصیل کرده دانشگاهی.اینا که آمار بین المللیش در کشورای دیگه منتشر شده. ایران هنوز اول راهه واسه خانومای ما که تازه میخوان مثه اونور آبیا زندگی کنن!

اخلاق شوهرت چطوریه

عصبی نیست اما گاهی خسیسه

صبوره اما تو خونه هیچ کاری نمیکنه و کلا به نظرش مرد و زن فرقی ندارن از نظر توانایی مثلاً ما طبقه دو هستیم بخوابم وسایل از پایین بیاریم حتما باید همه چی مساوی باشه نمیکنه بیشتر اون بیاره مثلا من زنم

دیگه خوش تعریفه یعنی با همه زود گرم میشه همه چی میگه من دوست ندارم اینطوری دوستدارم جدی باشه یکم طورییه که هیچکس جدیش نمیگیره

عصبی نیست اما گاهی خسیسهصبوره اما تو خونه هیچ کاری نمیکنه و کلا به نظرش مرد و زن فرقی ندارن از نظر ت ...

باهاش صحبت کن. بگو این یه دروغ بزرگه که میگن مرد و زن عین همن.واقعا قدرت بدنی مرد و زن عین هم نیست.واقعا احساس و غرایز مرد و زن عین هم نیست. بگو خسته میشی وقتی عین خودش وسیله جا بجا کنی.از قدرتش و مردونگیش تعریف کن. تشکر کن.بهش حس اقتدار و احترام بده. باهاش هم فکری کن.شوخ طبعی و جدی نبودنش، نشون دهنده هوششه. هر جا کم میاری، صادقانه بگو. هرچی میخوای، بگو.اگه کاری خوشحالت می کنه، بگو. اگه برات کاری میکنه، حس تقدیر و قدردانیتو بهش منتقل کن. از مود خسته ناکام بیا بیرون. به زندگیت انرژی بده. خواهی دبد بعد چند سال چه شباهت هایی به هم پیدا می کنین.

اگه مانع خاصی واسه بجه نداره، جلوگیری نکن. بچه، خودش دوباره زندگی کردنه.دنیای جدیده.دنیای مردونگی و زنونگیه.وقتت رو با افکار پوچ، هدر نکن. هر روز بخش زیادی از سلول های ما از بین میره همونطور که فرصت های عمرمون میره.کارهای مشترک مثبت و مفید خودت و همسرت رو بیشتر کن و خودت رو از این فضای زندانی ذهنی کخ واسه خودت ساختی، خارج کن. فرصت زندگی خیلی کوتاهتر از تصور ماست.

باهاش صحبت کن. بگو این یه دروغ بزرگه که میگن مرد و زن عین همن.واقعا قدرت بدنی مرد و زن عین هم نیست.و ...

خیلی بهش گفتم اما چون لاغره ضعیفه قبول نمیکنه گفتم بش میگه منم خسته میشم یعنی بخدا شده میگه وسایلا میزارم دم در اگر نیاری😐😐خیلی قدر دانی هم میکنم ازش از ی آب گرقته تا بیشتر کلا آدم هستم که از همه تشکر میکنم

من اصلا حس غمگین بودنم و رو خودم نمیزاشتم امروز دیگه خیلی تو خودم بودم اون تعجب هم کرده بود چون عادت ندارم خودم ناراحت بگیرم معمولا میریزم تو خودم