2777
2789
عنوان

بچه هااااا همش مریضم خجالت میکشم

593 بازدید | 45 پست

داعما مریضم.الانم دندونم دردمیکنه زده ب سروگردنم همه دندونامو درس کردم انقدخرابن بازم درددارم تواین سن اینهمه دندون خراب جنسشون مزخرفه.اعصابم خورده شوهرمم گناه داره همش بایدهزینه کنه.داعم میترسه میگه اگه بخوام چیزی بخرم پول تودستم نمونه یهومریض شی چی😥😥😥

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خدا کمکت میکنه انشالله دوستم

😘

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی
منم دو تا دندونام خرابه ب علاوه هزینه ارتودنسی که افتاد گردن شوهرم گاهی خجالت می کشم 

وای ارتودنسی ی فکم دارم داعم یا زیرسرمم یا دندونپزشکی 

وای ارتودنسی ی فکم دارم داعم یا زیرسرمم یا دندونپزشکی 

عزیزم وظیفه همسره که در مریضی و بیماری کنار همسر بمونه و اگه شمام جای ایشون بودی همینکارو میکردی قوی باشو تلقین نکن گلم منم یه مدت هی فکر میکردم سرطان دارمو کلی وصیت میکردم به خدا یه روز دیگه بهش فکر میکردم واقعا میگرفتم

نه نگفتم دوستت دارم ولی جانم تویی  خالق هر لحظه از این عشق پنهانم تویی
عزیزم وظیفه همسره که در مریضی و بیماری کنار همسر بمونه و اگه شمام جای ایشون بودی همینکارو میکردی قوی ...

اخه گناه داره داعما مریضم

الان دیگه همه یه مشکل سلامتی دارن غصه نخور ایشالا که پول همه صرف خوشی و تفریح بشه نه دوا و دکتر

مممنونمممم

مثلا چند وقته

۶سال ازوقتی ازدواج کردم

برو پیش دندانپزشک خیلی خووووب با اینکه هزینش بالاست ولی اساسی همه دندوناتو خوب کن من خودم کسی‌رو نمیشناسم اگر نه بهت میگفتم

برای زیر سرم بودنتم ببین دلیلیش چیه...یه آزمایش از همه چی بده شاید یه پ

چیزی تو بدنت کمه باعث میشه هی فشارت بیوفته و مریض بشی

بازم خداروشکر کن مریضیات فقط همیناست...ببین چند نفر تو تخت بیمارستان بسترین و سرطان و ..

. دارن

خدایا شکرت❤️

۶سال ازوقتی ازدواج کردم

گلم شاید مشکلت اساسی باشه حتما ازمایش بده 😘😘و نگران همسر گلتم نباش چون دوستت داره کنارته و زود خوب میشی انشالله

نه نگفتم دوستت دارم ولی جانم تویی  خالق هر لحظه از این عشق پنهانم تویی