2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

Ziad bud???

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

Age lak bashe pish miad 

Bayad doctor baratun ampul benevise vali age ziad bud hatman berin doctor

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
هفته۵ ام رفتم دستشویی خون اومد ازم مثل پریودی

نگران نباش ولی حتما زود برو دکتر. همه خونریزی دلیل بر سقط نیست منم تو هفته هفت لکه بینی داشتم با شیاف خوب شدم دوباره هفته چهارده افتادم رو خونریزی الانم استراحت مطلقم و شیاف استفاده میکنم. تا وقتی بری دکتر فقط بخواب .برات سونو مینویسه 

اره مثل پریودی دارم دیوونه میشم

Ishalla ke chizi nis hatman boro doctor

همیشه خونریزی نشانه سقط نیست. همینجا خوندم یکی بود حتی یه پد کامل خونریزی داشته الانم بچش بزرگ شده خ ...

منم زیاد داشتم دکتر خودم ۱۱ میاد مطب چیکارکنم

خدایا خودت مراقب همسر و پسرم باشآمین

من سر بچه اولم هفته پنج خونریزی داشتم

به حدی که به اندازه کل پریود ازم خون رفت

ولی بچم الان 4 سالشه😊😍

ایشالله شما هم مشکلی نداشته باشی

اما زود برو دکتر و پیگیر باش من تا 3 ماه استراحت مطلق بودم و شیاف و آمپول میزدم