2777
2789

منم پنج هفته لکه بینی داشتم ساک بارداری دیده شد ولی جنین نه 

یکی دو هفته بعد جنین دیده شد

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارداری شیمیایی چیه

اون هیچی تشکیل نمیشه نه تو لوله ها نه تو رحم ،بتا یه مقدار میره بالا یهو کاهش خیلی زیادی پیدا می‌کنه بعدش خون ریزی شروع میشه البته از پریودی خون ریزی طولانی تر و سنگین تری داره درد قاعدگی بیشتری احساس میشه

ساک دیده شد؟

اگه بتا داشته باشی و ساک دیده نشه احتمال خارج رحمی هست من تجربشو دارم بتا هم دیر بالا میره و کم. باید دوباره بتا بدی

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اون هیچی تشکیل نمیشه نه تو لوله ها نه تو رحم ،بتا یه مقدار میره بالا یهو کاهش خیلی زیادی پیدا می‌کنه ...

منم بتام از ۲۸۶ اومد رو ۷۷ 

ولی در حد لکه بینی خونریزی داشتم

ینی از همین مدل بودم؟

چندوقت بعد بارداری شیمیایی میشه دوباره اقدام کرد؟

نه دیده نشدبتامم اومد پاییناما گفت چیزی خارج رحم دیده نمیشه

خب خدارو شکر ولی بازم بتا بده. چون من بتام بالا پایین میشد بین 300 و 400

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم بتام از ۲۸۶ اومد رو ۷۷ ولی در حد لکه بینی خونریزی داشتمینی از همین مدل بودم؟چندوقت بعد بارداری ش ...

شیمیایی معمولا وقتی بتا میاد زیر ده یا بیست پریودی مثل سقط اتفاق میوفته ،لکه بینی بیشتر به خارج رحم میخوره که خودش جذب یا دفع داره میشه ،حتما مرتب آزمایش تکرار کن  

شیمیایی معمولا وقتی بتا میاد زیر ده یا بیست پریودی مثل سقط اتفاق میوفته ،لکه بینی بیشتر به خارج رحم ...

اخه تو سونو گفت کنار تخمدان چیزی دیده نمیشه و احتمال خارج رحمی کمه

با این حال بازم آزمایشو تکرار کنم؟