2777
2789
عنوان

بعد ۸ روز عقب افتتدن پریود آزمایشم باز منفی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای بگردم چقد سختی کشیدی آره راس میگی ولی خب آدم خودشو امیدوار کردنی هم وقتی پری میاد حالش داغون ...

دقیقا حالت میفهمم حیلی دلم میسوزه وقتی یکی مثل خودم میبینم قشنگ میدونم چی میگی

برای سلامتی نی نی صلوات بفرستید 😍😍😍
دقیقا حالت میفهمم حیلی دلم میسوزه وقتی یکی مثل خودم میبینم قشنگ میدونم چی میگی

خیلی سخته

منم درکت می کنم ناچاری خیلی بده

خسته شدم دیگه از بس بی بی چک منفی آز منفی

رویا می بافی دل می بندی آخرش حالت گرفته میشه

خدایا شکرت
خیلی سخته منم درکت می کنم ناچاری خیلی بده خسته شدم دیگه از بس بی بی چک منفی آز منفی رویا می بافی ...

بعد تازه من ۲بار فک کن طعمشم چشیدم بعد سقط خداشاهده ۲۰سال پیر شدم انگار اون لخته حونا یه بچه کامل واسم بودن که جلو چشام پرپر شدن خیلی افسردگی بعدش سخته من هنوز خوب نشدم کاشکی خدا بشنوه دلش به رحم بیاد

من اصلا دیگه طاقتشو ندارم از طرف شوهرم خیلییی تحت فشارم

آحه عزیزم اینجوری که حیلی سخته بعد استرس خودش ضرر داره چرا اصلا شاید مشکل از خودش باشه بگو مگه من بدم میاد حامله شم فشارت دیگه واسه چیه

از لحاظ روحی توی این ۵ ماه داغون شدم

نگو تورو خدا ۵ماه خیلی عادیه واسه حامله نشدن تا ۱سال هم عادیه اگه دو طرف سالم هم باشن تو هر ماه ۳۰درصد امکان بارداری وجود داره