2777
2789
عنوان

بعد ۸ روز عقب افتتدن پریود آزمایشم باز منفی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 67 پست
آحه عزیزم اینجوری که حیلی سخته بعد استرس خودش ضرر داره چرا اصلا شاید مشکل از خودش باشه بگو مگه من بد ...

اصلا درکم نمیکنه توقع داره من با یک بار اقدام در ماه باردار بشم هرچی میگم همه میگن یکروز ردرمیون باشه میگه چه خبره

همیشه یه بهونه میاره امشبم که دقیقا تخمک گذاریمه باهم دعوامون شد تازه من اصلا کاریش نداشتم سر یه جریانه کاری عصبانیتشو سر من خالی کرد

خدایا لطفا یدونه دختر سالم به من بده 😍
نگو تورو خدا ۵ماه خیلی عادیه واسه حامله نشدن تا ۱سال هم عادیه اگه دو طرف سالم هم باشن تو هر ماه ۳۰در ...

بعضی وقتا اینقدر سردی میکنه به من احساس میکنم به زور مادرش قبول کرده که باردار بشیم بعد که باهاش حرف میزنم میگه نههه من خودم بچه میخوام ولی چیکار کنم نمیشی دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا درکم نمیکنه توقع داره من با یک بار اقدام در ماه باردار بشم هرچی میگم همه میگن یکروز ردرمیون باش ...

بگو پس توقع بچه نداشته باش دقیقا باید ۱ روز درمیون رابطه داشته باشید بعد هم ۲روز قبل یابعد تخمک گذاری مهمترین روزای بارداریه

برای سلامتی نی نی صلوات بفرستید 😍😍😍

[QUOTE=53337546]بعضی وقتا اینقدر سردی میکنه به من احساس میکنم به زور مادرش قبول کرده که باردار بشیم بعد که باهاش حرف ...[/QUOTE تنبلی تخمدان نداری یا مشکل تخمک گذاری

دقیقا توی این ۵ ماه هر ماه سرد تر از ماه قبل یعنی شده ما توی یک ماه فقط دوبار  ن ز د ی ک ی  داشتیم 

احساس میکنم خودش از قصد اینکارو میکنه😢😢😢

چند سالش همسرتون سیگار الکل مصرف نمیکنه چون اینا اسپرم ضعیف میکنه

۳۸ سالشه نه هیچی مصرف نمیکنه تازه به زود فولیک اسیدو و ویتامین ای هم بهش میدم

دقیقا توی این ۵ ماه هر ماه سرد تر از ماه قبل یعنی شده ما توی یک ماه فقط دوبار  ن ز د ی ک ی &nbs ...

پس ایشون مشکل داره مگه میشه بت ۲بار باردار شد والا من ۱ شب درمیون ۸ماهه خبری نیست

[QUOTE=53337546]بعضی وقتا اینقدر سردی میکنه به من احساس میکنم به زور مادرش قبول کرده که باردار بشیم ...

چرا دارم هرماه الکی فقط قرص میخورم 😭😭😭 امشب با اینکه دعوامون شده بود کلی نازش کردم ولی بازم پشتشو کرد خوابید 

در صورتی که همیشه بحثمون میشه خودش به یک ساعت نمیکشه میاد واسه آشتی حتی اگه من مقصر باشم

۳۸ سالشه نه هیچی مصرف نمیکنه تازه به زود فولیک اسیدو و ویتامین ای هم بهش میدم

خوب با خودتون ببریدش پیش دکترتون دکترتون براش توضیح بده شاید فک کرده مثل قدیم زنا تو ۱۰ سال ۱۰ تا بچه بیارن بگو الان با نویزو پارازیت و غذای هورمونی و آلودگی هوا ناباروری بیداد میکنه باید صبر کرد

منم اقدام

ايشالا خدا به همه يه بچه سالم بده

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خوب با خودتون ببریدش پیش دکترتون دکترتون براش توضیح بده شاید فک کرده مثل قدیم زنا تو ۱۰ سال ۱۰ تا بچ ...

اصلا واسه این قضیه وقت نمیذاره میگه من نمیتونم مرخصی بگیرم

حتی یبارم نپرسیده چیکار باید بکنیم چیکار نباید بکنیم

حالم از خودم بهم میخوره انقدر توی این چند وقته آویزونش شدم واسه اقدام

چرا دارم هرماه الکی فقط قرص میخورم 😭😭😭 امشب با اینکه دعوامون شده بود کلی نازش کردم ولی بازم پشتشو ...

حالا که نمیخواد شما هم فعلا بیخیال شو بزار التماست کنه برتش بچه بیاری والا این همه زجر که نمیشه یه نفری بدوش کشید من همسرم با تمام درداب من درد میکشه همش واسه دلخوشی من از کارش زندگیش میزنه تا منو ببر یه جا حال و هوام عوض شه عزیزم خیلی سخته که تنهایی بخوای اینهمه سختی بکشی

اصلا واسه این قضیه وقت نمیذاره میگه من نمیتونم مرخصی بگیرم حتی یبارم نپرسیده چیکار باید بکنیم چیکار ...

آخه عزیزم واقعا سخته ایشالله زود حامله شی راحت شی ازین استرس قربونت بشم قشنگ میفهممت