2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با فوم مخصوص صندلی ماشین. برو پاک کن حالشو ببر منو هم دعا کن😉

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

خیلی سخته خودت بشوری دمارت در میاد بده  از بیرون بیان قیمتش مناسبه تمیز هم میشورن

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

مال من صندلی و دسته هاش در میان میشورم پشتاشم چرمیه ولی یه تیکه دسته هاشو نمیدونم چکار کنم میرم فوم مخصوص صندلی ماشین میگیرم پیشنهاد ساناز به دلم نشست

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
با کف شام\و فرش و یه تیکه تور البته اگه بگی بیان مبل شویی کنن که بهتره

اخه اونقدر داغون نيست كه بخوان بيان بشورن بعد بچه كوچيك دارم دوباره كثيف ميكنه گذاشتم سال ديگه يهو بدم بشورن كه خونه وو رنگ كنم 

اونی که ازبیرون میان میشورن تایکی دوماه خوبه بعدش چنان سیاه میشه انگارده ساله چرک نشسته روش .دیدم که میگم نریزین سرم که حتماخوب نشسته واینا .خونه فامیلاودوستام هم دیدم 

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
مخمل روشنم تمیز میکنه

آره مبلای من شیری هستن و دو تا بچه دارم خودت حدس بزن چقدر کثیف میشن ولی بعد فوم مثل روز اولشون هستن. برای پاک کردن لکه های فرش هم از همین استفاده میکنم چون خیلی راحته و آماده کردن هم نداره یه فوم شبیه برف شادی و یه حوله کوچیک همه جا رو برق میندازه😊

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔