2777
2789
قيمتش چنده ؟! فردا بخرم شروع كنم بعد بزارم خشك بشه ؟! مطمين باش فردا تميز كنم خوب باشه حساابي دعات م ...

حالا که میخوای بخری اینم بگم بعد بخوابم . حولت رو خیس کن بعد حسابی بچلون تا خیس نباشه فقط نمدار باشه . حولتم خیلی بزرگ نباشه چون فومی که باهاش پاک کردی دوباره جای بعدی رو پاک میکنه و حیفه. اینم تجربه شخصیم بودش. شب همگی بخیر

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگفتی از کجا بگیرم؟

گفتم عزیزم. از همونجا که لوازم تزئینی خودرو میفروشن. قالپاق نو و پولیش و خوشبو کننده ماشین...

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
عهه پس اينكارو كنم ريسك نيست اخه من دو سال جهاز اوردم 

نه چه ریسکی اگه خیلی نگرانی بده خشکشویی برات بشوره .فردانیای بگی فلانی اینجوری گفت منم انجام دادم خراب شد؟؟؟

ولی من کلاپارچه های حساس برعکس میکنم میذارم توکیسه پارچه ای بعدمیندازم لباس شویی هیچیشم نمیشه

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

با سلام و عرض ادب خدمت کاربران نی نی سایت .

امیدوارم همچون سال های گذشته بتوانیم بهترین کیفیت را به شما مشتریان عزیز ارائه بفرماییم. قالیشویی زعفرانیه ۱۰ درصد تخفیف واسه کاربران نی نی سایت در نظر دارد .

تماس با ما : 

۲۲۴۲۳۱۰۸     ۸۸۳۷۰۸۶۳   ۲۲۰۵۶۳۳۷

با فوم مخصوص صندلی ماشین. برو پاک کن حالشو ببر منو هم دعا کن😉

خدا نازنین امواتت رو بیامرزه من طبق گقته شما رفتم فوم خریدم و مبلام خیلی تمیز شد خیلی ممنون 

خدا بهت سلامتی بده😍😍😍

به آرزوهام قول رسیدن دادم😎🎓
خدا نازنین امواتت رو بیامرزه من طبق گقته شما رفتم فوم خریدم و مبلام خیلی تمیز شد خیلی ممنون  خ ...

سلام ببخشید این فوم که شما استفاده کردید خوب بود پارچه ی مبلتون چی بود پارچه رو خراب نمیکنه

سلام ببخشید این فوم که شما استفاده کردید خوب بود پارچه ی مبلتون چی بود پارچه رو خراب نمیکنه

سلاممم من جنس پارچه مبلام برجسته و پارچه نرمی داره ولی با اینهمه مشکلی براش پیش نیومده

من قبل عید تمیزشون کردم واقعا تمیزه تمیز شده بود.

همون فوم هایی ک برای تمیز کردن صندلی های ماشین هس

به آرزوهام قول رسیدن دادم😎🎓

اگه به شست و شوی مبل نیاز دارید به نظرم از بیرون یکی بیارید با دستگاه مبلا رو براتون بشورن تمیز کنن واقعا خیلی راحت هست شما هر چقدرم با دست بشورید بازم به تمیزی دستگاه نمیرسه من الان حدود دو سال از شست و شوی مبل  در تهران نیرو میارم برای شستن مبلام خیلی هم راضی هستم به شما هم پیشنهاد میدم 

خدا نازنین امواتت رو بیامرزه من طبق گقته شما رفتم فوم خریدم و مبلام خیلی تمیز شد خیلی ممنون  خ ...

سلام عزیزم خوب هستین ببخشید میشه توضیح بدی که چه جوری تمیز کردی فوم رو مستقیم رو مبل زدی ؟یه توضیح کوچولو میدی