2777
2789
عنوان

با خواهرشوهرم دعوام شد دوباره ببین حق دارم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 40 پست
نیومده بگه که چرا برادرشوهر بهم سلام نکرد گفت سره حرف شده همینجوری گفته چرا سلام نکرد شایدم ندیده اص ...

اونقدر صمیمانه رفتار میکنه که فک میکنم میتونم بهش اعتماد کنم.زود گول میخورم.اصلا فکر نمیکردم حرفی باشه ک شر ب پا کنه

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت شروع کردی قبول کنوقتی میدونی نباید با اینا حرف بزنی و دردودل کنی چرا کردی!

آخه مگه چه حرف مهمی بود؟؟مگه من با قصد و نیت بد این حرف و زدم؟؟من اصلا انسان بدجنس و بدذاتی نیستم اصلااااا.

تو عمرم به قصد دو به هم زنی و بدجنسی حرفی نزدم.من اصلا فکرم نرسید بخوان از همچین چیز چرتی حرف درست کنن.

آخه مگه چه حرف مهمی بود؟؟مگه من با قصد و نیت بد این حرف و زدم؟؟من اصلا انسان بدجنس و بدذاتی نیستم اص ...

میدونم 

این حرفا که اصلا مهم نیست

ولی قبول کن حتی حرفای عادی هم نباید با بعضیا زد از توش حرف درمیارن

وطن ای مادر غمدیده ام.......

میدونم این حرفا که اصلا مهم نیستولی قبول کن حتی حرفای عادی هم نباید با بعضیا زد از توش حرف درمیارن

درسته.دیگه هیچی بهش نمیگم اون یکی خواهرشوهرمم بلاک کردم

درسته.دیگه هیچی بهش نمیگم اون یکی خواهرشوهرمم بلاک کردم

ببین 

یه نصیحت دوستانه و خواهرانه

طوری برخورد و رفتار کن که در عین مودب و محترم بودن ، انگار محو هستن 

در حضورشون  خودتو سرگرم کن با یه کاری  و اگر کسی درباره شون حرف زد حرفو عوض  کن و ترجیحا روابطتو محدود کن 

اینطور 10 هیچ جلو میفتی

ببین یه نصیحت دوستانه و خواهرانهطوری برخورد و رفتار کن که در عین مودب و محترم بودن ، انگار محو هستن ...

من خیلی محترمانه برخورد میکنم متاسفانه برخوردشون بسیار بی ادبانس و همش تیکه و تحقیره.مثلا همین خواهرشوهر بزرگم دوست دخترای قدیم شوهرمو ک فامیل بودن بهم معرفی کرد در حالی ک اصلا حرفش نبود و منو حساس کرد.

دوماه خونمون گاز نداشت یکبار نگف چیزی لازم داری نداری کجا حموم میبری بچه هاتو.هیچیییی.با اینکه پیاده راه بود تا خونشون.دیگه کاری باهاش ندارم رفت و آمدم ندارم کلا بلاک کردم

من خیلی محترمانه برخورد میکنم متاسفانه برخوردشون بسیار بی ادبانس و همش تیکه و تحقیره.مثلا همین خواهر ...

آفرین

اصلا رفت  وآمد نکن

من میدونم بعضیا چه فتنه ای هستن و بس

اونقدر صمیمانه رفتار میکنه که فک میکنم میتونم بهش اعتماد کنم.زود گول میخورم.اصلا فکر نمیکردم حرفی با ...

ول کن عزیزم 

وقتی میدونی خواهراش انقد خاله زنکن صحبت نکنی سنگین تری فوقش خواستی با خواهرشوهر کوچیکت صحبت کنی فقط و فقط درمورد خودت و خودش صحبت کن حتی درمورد شوهرت هم باهاش حرف نزن چه برسه بقیه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ول کن عزیزم وقتی میدونی خواهراش انقد خاله زنکن صحبت نکنی سنگین تری فوقش خواستی با خواهرشوهر کوچیکت ص ...

خواهرشوهر کوچیکم هرروز زنگ میزنه خب مجبورم صحبت کنم.

ولی دیگه با بزرگه کلا قطع ارتباط کردم