شوهرم با برادرش قهره.سر ارثیه هم داستان دارن سالهاست.پریشب برادرشوهرمو دیدم تو ماشین بودیم یه لحظه منو دید فهمید ما هستیم منم سرمو تکون دادم سلام کنم روشو کرد اونور.حالا یا دیده یا ندیده.حرف افتاد ب خواهرشوهر کوچیکم گفتم آره فلانی رو بعد یه سال دیدم دلمم براش تنگ شده بود سرمو تکون دادم سلام بدم روشو برگردوند شایدم ندید.این خانومم رفته گذاشته کف دست خواهرشوهر بزرگه.اونم پیام داده تو گروه داستان چیه بخاطر این مساله رفتم خونه برادرم.گفتم فلانی رو دیدی سلام نکردی گفت نه ب روح پدرم گفتم خب حالا نمیخاد بخاطر یه جواب سلام روح پدرمو قسم بخوری
برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین یه نصیحت دوستانه و خواهرانهطوری برخورد و رفتار کن که در عین مودب و محترم بودن ، انگار محو هستن ...
من خیلی محترمانه برخورد میکنم متاسفانه برخوردشون بسیار بی ادبانس و همش تیکه و تحقیره.مثلا همین خواهرشوهر بزرگم دوست دخترای قدیم شوهرمو ک فامیل بودن بهم معرفی کرد در حالی ک اصلا حرفش نبود و منو حساس کرد.
دوماه خونمون گاز نداشت یکبار نگف چیزی لازم داری نداری کجا حموم میبری بچه هاتو.هیچیییی.با اینکه پیاده راه بود تا خونشون.دیگه کاری باهاش ندارم رفت و آمدم ندارم کلا بلاک کردم
برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
اونقدر صمیمانه رفتار میکنه که فک میکنم میتونم بهش اعتماد کنم.زود گول میخورم.اصلا فکر نمیکردم حرفی با ...
ول کن عزیزم
وقتی میدونی خواهراش انقد خاله زنکن صحبت نکنی سنگین تری فوقش خواستی با خواهرشوهر کوچیکت صحبت کنی فقط و فقط درمورد خودت و خودش صحبت کن حتی درمورد شوهرت هم باهاش حرف نزن چه برسه بقیه
تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕