شوهرم با برادرش قهره.سر ارثیه هم داستان دارن سالهاست.پریشب برادرشوهرمو دیدم تو ماشین بودیم یه لحظه منو دید فهمید ما هستیم منم سرمو تکون دادم سلام کنم روشو کرد اونور.حالا یا دیده یا ندیده.حرف افتاد ب خواهرشوهر کوچیکم گفتم آره فلانی رو بعد یه سال دیدم دلمم براش تنگ شده بود سرمو تکون دادم سلام بدم روشو برگردوند شایدم ندید.این خانومم رفته گذاشته کف دست خواهرشوهر بزرگه.اونم پیام داده تو گروه داستان چیه بخاطر این مساله رفتم خونه برادرم.گفتم فلانی رو دیدی سلام نکردی گفت نه ب روح پدرم گفتم خب حالا نمیخاد بخاطر یه جواب سلام روح پدرمو قسم بخوری
برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عیبی نداره میشه تجربه واست ک خانواده شوهر خوب و بدش مثل همن
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست
واقعا درست میگی.حرف خوب بگی کار خوب کنی میگن پسرمون نمیگم عروس یاد داده کافیه سر یه چیزی شوهر به خان ...
دقیقا پسرشون هررفتاری کنه هر خریتی کنه
کارِ عروسه
موفق بشه پسرمون زرنگه موفق نشه عروس باعثش شده
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست
چه فت فاتی حوصله داری اینقدر دنبال حاشیه آیی سلام نکرد که نکرد هی نمیگفتی
کوردی؟😂😂
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
من دنبال حاشیه نیستم.شوهرم قهر باشه ب من چه؟؟؟من با مادرم قهر کنم ب شوهرم چه ؟نباید سلام بده؟؟چقد عج ...
خانواده شوهرم با خانواده عموش قهرن بعد یه روز من داشتم میرفتم خونه مادرم این داشت از سر کوچه موارد میشد تا منو دید سرشو برگردون اون ور میدونی باهاش چیکار کردم عقد برادر شوهرم نه رفتم با خودش نه عروس هاش سلام بدم انگار وجود ندارن
خانواده ی شوهر کلا در حد سلام و خداحافظ... هرحرف ساده ای رو کنایه برداشت میکنن... تازه خودشون مجازن هر حرفی رو بزنن... نمونش عسل و گاز ی که شما گفتی... حالا در جا برکردی بگی منم همینم به هر کی عسل دادم دستمو گاز گرفت ببین چه شری بپاکنن... من پارسال حرف خود طرفو عینا براش تکرار کردم... نمیدونی چه غوغایی به پاکرد