2777
2789
عنوان

خانم ها دو دسته هستن😊

1682 بازدید | 126 پست

سلام عزیزان 

خانم ها از جهت وضعیت اشتغال به معنی رایج دو دسته هستن:

۱- صرفا خانه دار  و مادر( اگه بچه داشته باشن)

۲- به صورت همزمان خانه دار و شاغل و مادر (اگه بچه داشته باشن)

خانه داری روتین زندگی اکثر خانم هاست و در مقابل اشتغال نیست.

در حالت زندگی مردم عادی (و نه اونایی که خدم و حشم دارن) مسئولیت دسته دوم مضاعفه! فک کنم خیلی واضحه نه؟

خانمای خونه دار بعضی هاشون خیلی با بغض و کینه صحبت میکنن و میخوان خانمای شاغلو بکوبن در صورتی که باهاشون هیچ کاری نداری و البته هستن خانمای شاغل که میخوان خانم های خونه دارو تحقیر کنن بیخود و بی جهت حالا ایشالا که از روی حسادت نیست 

ولی بیاین با هم دوست باشیم محترم باشیم اگه شاغلیم یا خانه دار به هر صورت هرکدومو با مزایا و معایبش انتخاب کردیم 

پ.ن: نظر شما محترمه لطفا محترم باشیم😊

هرکس شرایطشو خودش انتخاب کرده یکی خواسته شاغل باشه یکی نه.

دیگه جنگ و دعواشون چیه نمیدونم.

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خانه دارم ،اوایل شاغل هم بودم دیدم از توانم خارجه خردو همزمان باهم برای همین تصمیم گرفتم دیگه شاغل نباشم ،واقعا خانه داری خودش خیلی سخته دیگه شاغل هم باشی باید خیلی همتت زیاد باشه من متاسفانه همتش رو ندارم 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

شاغل یا خانه دار مهم نیست . مهم اینکه اون چیزی که انتخاب کرده باشیم خاسته دلی خودمون باشه نه کسی با اجبار مجبور بشه کار کنه نه کسی مجبور باشه خونه دار بمونه

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

احسنت 👌👌👌👌والا تا جایی ک من دیدم هرکاری خانمهای خانه دار انجام میدن خانمهای شاغل هم انجام میدن ...مگه خانمهای شاغل به خونه زندگی شون نمیرسن؟والا مادرما شاغل بود بنده خدا صبح ساعت ۴_۵شروع میکرد به نهار پختن ...خونه مونم اکثر اوقات تمیز و مرتب بود ...خانمهای شاغل بار زیادی رو به دوش میکشن خیلی بیشتر از خانه دارها

کشور ما این مسخره بازیا هست اروپایی سرکار میرن میان میبینن شوهره غذا پخته یا اکثرا غذا بیرون میخورن

این تاپیک اون یکی اکانتمه ,میشه گزارش بزنی پاک شه؟پای زندگیم وسط🥲🥲https://www.ninisite.com/discussion/topic/15421851/شما-بودین-چیکار-میکردین