2777
2789
عنوان

طلا چرا باز دوباره داره میره بالا اه بسه دیگه خداوکیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 40 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا روسیه با اینکه تحریمه و درگیر جنگ این اتفاقا براش نمی افته؟

چون اقتصادشون مثل ما نابود نیست 

دلار اگه از این پایین تر باید رسما کارخونه ها و دولت ورشکست میشن چون دلار امسال رو بالای هشتاد هزارتومن بستن

منم وامم اخر اردیبهشته۱۳۰تومن اگهطلا گروت بشه ماشینو عوض میکنم اگه نه طلا میگیرم

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥       💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و  آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍                          
منم وامم اخر اردیبهشته۱۳۰تومن اگهطلا گروت بشه ماشینو عوض میکنم اگه نه طلا میگیرم

منم خرداد ۱۰ ام من طلا میگیرم چون پول خودمه 

فقط خداااا     آقایون درخواست دوستی ندیدن لطفااا 

طلا بازم اصلاح میخوره نترسید 

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...