2777
2789
عنوان

طلا چرا باز دوباره داره میره بالا اه بسه دیگه خداوکیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 40 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی از یه طرف خرج کنی از طرف دیگه  دوبرابرش بیاد دستت دیگه نگران این بالا پایین شدن قیمتا نیستی😁

قُلْ إِنَّ اللَّهَ قَادِرٌ(انعام ۳۷).هروقت که خیلی بهت سخت گذشت و ناامید شدی مدام به خودت بگو:به مو‌ میرسه ولی پاره نمیشهچون خدا هست 🤍🌤‌

مطمئنی ؟ از کجا می دونی ؟ منم شنیدم اینو ولی از کجا مطمئن باشم ک صبر کنم ؟

چند تا پیج تحلیل مطمئن دنبال میکنم، من خودم از یک ماه پیش 100 تومن دارم حتی تا 6380 اومد باز نرفتم بخرم 

فعلا دست نگه داشتم، تا چندین ماه همین نوساناتو داره 

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
چند تا پیج تحلیل مطمئن دنبال میکنم، من خودم از یک ماه پیش 100 تومن دارم حتی تا 6380 اومد باز نرفتم ب ...

وا چرا نگرفتی پولت که آماده اس رو ۶ و سیصد میگرفتی 

بنظرت تا کی طول میکشه کی بگیرم ؟

فقط خداااا     آقایون درخواست دوستی ندیدن لطفااا 

با سلام

برنامه ملّی گلد رو دانلود کن و این کد دعوت رو در بخش ثبت نام و کد معرف بزن

MGwIhlQrafwj

با کد دعوت من و بعد از اولین خرید که میزانش میتونه حداقل خرید باشه ۱۰ میلی دیگه دریافت کن.

اگر دوستاتم دعوت کنی به ازای اولین خرید هرکدوم ۱۰ میلی (سوت) طلاهم جدا پاداش میگیری.

فقط حتما حتما  این کد دعوتو بزن:

MGwIhlQrafwj

سوال داشتید در خدمتم 

منم خرداد ۱۰ ام من طلا میگیرم چون پول خودمه

اگه گرون بشه چی؟

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥       💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و  آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍                          
وا چرا نگرفتی پولت که آماده اس رو ۶ و سیصد میگرفتی بنظرت تا کی طول میکشه کی بگیرم ؟

منتظر اصلاح بیشترم مثلا 6، 6100

فعلا 7 6 ماه دیگه این نوسانات ادامه داره، خبر توافق بیاد اصلاح میده بازم یه شوک کوتاه مدت به بازار میخوره احتمالش هست تا 5700 5800 بیاد، اما کف 6 تا 6200 احتمال بیشتری داره 

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
منتظر اصلاح بیشترم مثلا 6، 6100فعلا 7 6 ماه دیگه این نوسانات ادامه داره، خبر توافق بیاد اصلاح میده ب ...

وااااای عالی میشه رو ۵۷۰۰ بشه 

فقط خداااا     آقایون درخواست دوستی ندیدن لطفااا 
وااااای عالی میشه رو ۵۷۰۰ بشه

اگه بشه بله خیلی خوبه، هرچند اگه توافق خبرش رسمی بشه شوکش کوتاه مدته سریع بخرید چون بعدش بازار بازم برمیگرده بالا