2777
2789
عنوان

نشانه ها را دنبال کن

| مشاهده متن کامل بحث + 15936 بازدید | 1324 پست

بسم الله الرحمن الرحیم

.إِلَهِي عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْكَشَفَ الْغِطَاءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ 
خدايا! گرفتارى بزرگ شد، و پوشيده بر ملا گشت، و پرده كنار رفت، و اميد بريده گشت،

وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَيْكَ الْمُشْتَكَى و زمين تنگ‏ شد، و خيرات آسمان دريغ شد، و پشتيبان تويى، و شكايت تنها به جانب تو است،

وَ عَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاءِ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ در سختى و آسانى‏ تنها بر تو اعتماد است، خدايا! بر محمّد و خاندان محمّد درود فرست أُولِي الْأَمْرِ الَّذِينَ فَرَضْتَ عَلَيْنَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ

آن صاحبان فرمانى كه اطاعتشان را بر ما فرض نمودى،وبه اين سبب مقامشان رابه ماشناساندى

فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجا عَاجِلا قَرِيبا كَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ يَا مُحَمَّدُ يَا عَلِيُّ پس به حق ايشان به ما گشايش ده، گشايشى زود و نزديك‏ همچون چشم بر هم نهادن يا زودتر، اى محمّد و اى على! يَا عَلِيُّ يَا مُحَمَّدُ اكْفِيَانِي فَإِنَّكُمَا كَافِيَانِ

اى على و اى محمّد! مرا كفايت كنيد كه تنها شما كفايت‏كنندگان من هستدوَ انْصُرَانِي فَإِنَّكُمَا نَاصِرَانِ يَا مَوْلانَا يَا صَاحِبَ الزَّمَانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ

و ياری ام دهيد كه تنها شما ياری ‏كنندگان من هستيد، اى مولاى ما! اى صاحب زمان! 

فريادرس، فريادرس، فريادرس،

أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ 

مرا درياب، مرا درياب، مرا درياب، اكنون، اكنون، اكنون، با شتاب، با شتاب، با شتاب،

يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِينَ

اى مهربان‏ترين مهربانان، به حق محمّد و خاندان پاك او.🤲

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

🔸

🔹امام مهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در توقيعي خطاب به عثمان بن سعيد فرمودند:

از مخالفت با خدا بپرهيزيد و تسليم ما باشيد و امر را به ما واگذاريد.

🌼حدیث مهدویت🌼

#حدیث_مهدویت

@Montazeranezohour

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤝عهد با امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)🤝

شماره ۹

◼️◻️◼️◻️◼️◻️◼️◻️

چه عهدها و بیعت ها که در طول تاریخ شکسته شد،

از زمان رسول الله (ص) و امیرالمومنین (ع) گرفته؛ تا آخرین ذخیره ی الهی...

اما،

بیعت با امام غایب جنسش فرق می کند...

تصور کن!

چه منظره ی دل انگیزی می شود که دست در دست امام زمانت بگذاری؛

عزم خود را راسخ کنی و از اعماق قلبت عهد ببندی...

عهد ببندی که در این سالهایی که همراه هم هستیم حتی به اندازه ی فقط یک قدم در ظهور سهیم شوی و در زمان ظهور با تمام توانت درخدمت حضرت باشی:

«بِاَبي اَنْتَ وَ اُمّي وَ نَفْسي وَ اَهْلي وَمالي وَ وَلَدي»

امام مهربانم؛

یقین دارم،

پیش از آنکه دستِ بیعت بسوی تو بلند کنم،

دستان توست که برای دست من پیش آمده است...

درست است که با چشم‌هایم نمی‌بینم...

اما با قلبم

حضور و دعوتت را احساس می‌کنم

و ایمان دارم اگر خواست و عنایتتان نبود

تا این مرحله همراه نمانده بودم...

پس

با تمام وجودم می گویم؛

"لبیک یا مهدی"

حال وقت آن رسیده که از بیعت زبانی به بیعت عملی برسیم...

کاش خدا لیاقتش را به ما بدهد...

وعده ی ما تجدیدعهد با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در احیای شب نیمه شعبان

🍃🌺اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌺🍃

ادامه دارد...

#عهد_با_امام_زمان_عج

@Montazeranezohour

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

▫️در زمان حضرت موسی (ع) پسر مغروری بود که دختر ثروتمندی گرفته بود. عروس مخالف مادرشوهر خود بود. پسر به اصرار عروس، مجبور شد مادر پیر خود را بر کول گرفته بالای کوهی ببرد، تا مادر را گرگ بخورد. مادر پیر خود را بالای کوه رساند، چشم در چشم مادر کرد و اشک چشم مادر را دید و سریع برگشت.

▪️به موسی ندا آمد برو در فلان کوه مهر مادر را نگاه کن.

مادر با چشمانی اشک‌بار و دستانی لرزان، دست به دعا برداشت. و می‌گفت: خدایا! ای خالق هستی! من عمر خود را کرده‌ام و برای مرگ حاضرم، فرزندم جوان است و تازه‌داماد، تو را به بزرگی‌ات قسم می‌دهم، پسرم را در مسیر برگشت به خانه‌اش، از شر گرگ در امان دار. که او تنهاست.

✨️💞ندا آمد: ای موسی! مهر مادر را می‌بینی❓️ با این‌که جفا دیده ولی وفا می‌کند.

بدان من نسبت به بندگانم از این پیر‌زن نسبت به پسرش مهربان‌ترم.

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

چقدر خدا قشنگ تو قرآن میگه:

«قُلْ إِنَّ الْأَمْرَ کُلَّهُ لِلَّهِ»

وقتی همه کارهات دست منه، غصه‌ی چی رو می‌خوری...؟✨

لا تَخَفْ إلّا ذَنْبَكَ، لا تَرْجُ إلّا رَبَّكَ؛ [غرر الحكم، ح10161]

امام علی علیه السلام: جز از گناه خود مترس و جز به پروردگار خويش اميد مبند.

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

بیمار تـ❤️ـو ام

کاش که تجویز کنی

آمدنتـ❤️ـ را ...

🌷لبیک یا مهدی🌷

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🍀🌾

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

؟؟انتظار ظهور!

وظيفه‌ی ما چيست؟

وظيفه‌ی ما انتظار ظهور است!

انتظار نه به معناي آن كه اين‌جا بنشينم، هركاري كه مي‌‏شود بگويم:

ان‌شاءالله امام ‏زمان مي‌‏آيد و درست ميكند و هيچ كار نكنم!

اين معنای انتظار نيست،

اين تنبلي و مهملي است،

اين لاابالي شدن است.

معناي انتظار آن است كه جميع آن چه را كه در نصرت آن حضرت لازم است، من در خودم موجود كنم

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🍀🌾

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

بیمار تـ❤️ـو ام

کاش که تجویز کنی

آمدنتـ❤️ـ را ...

🌷لبیک یا مهدی🌷