2777
2789
عنوان

نشانه ها را دنبال کن

| مشاهده متن کامل بحث + 15935 بازدید | 1324 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💞همه با هم زمزمه می کنیم صلوات خاصه امام رضا علیه السلام را...

*اَللّٰهُمَّ صَلِّ عَلیٰ عَلِیِّ بْنِ مُوسَی الرِّضَا الْمُرتَضَی ، اَلْاِمامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ ، وَ حُجَّتِکَ عَلیٰ مَنْ فَوْقَ الْاَرضِ وَ مَنْ تَحتَ الثَّریٰ ، اَلصِّدّیٖق الشَّهیدِ ، صَلوٰةً کَثیٖرَةً تٰآمَّةً ، زٰاکِیَةً مُتَوٰاصِلَةً ، مُتَوٰاتِرَةً مُتَرٰادِفَةً ، کَأَفْضَلِ مٰا صَلَّیْتَ عَلیٰ اَحَدٍ مِنْ اَوْلِیٰائِکَ.*

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

💚قرائت دعای سلامتی امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)💚

«بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ»

💎اللَّهُمَّ كُنْ لِوَلِیِّكَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن

خدايا باش براي وليت حجت بن الحسن،

💎صَلَوَاتُكَعَلَيْهِ وَ عَلَي آبَائِهِ

كه درودهايت بر او وپدرانش باد، 

💎فِي هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِي كُلِّ سَاعَهٍوَلِيّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِرا

در اين ساعت، و در هر ساعت سرپرست 

ونگهبان و پيشوا و ياور 

💎وَ دَلِيلاً وَ عَيْناً حَتَّي تُسْكِنَهُأَرْضَک

طَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فِيهَاطَوِيلاً

و راهنما و ديده بان (باش) تا او را با رغبتمردم در زمينت سكونت دهي، و زمانيطولاني بهره مندش سازي

#دعای_سلامتی_امام_زمان_عج 

@Montazeranezohour

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

به خدا قسم که در آخرالزمان غربال (الک) می شوید!!

امام علی(ع):

«... شماها از یکدیگر متمایز و جدا می شوید تا اینکه نماند، مگر جمعیتی که دیگر هیچ فتنه ای به ایشان آسیب نرساند.»

امام محمّدباقر(ع):

«به خدا قسم تمییز داده می شوید و آزمایش خواهید شد،

به خدا قسم غربال می شوید؛

چنان که دانه تلخ با غربال از گندم جدا می شود».

امام رضا(ع):

"آنچه گردن هایتان را در انتظار آن دراز می کنید، واقع نخواهد شد؛

مگر بعد از آنکه آزمایش و امتحان شوید

و از بوته امتحان، جز افراد بسیار کم  پیروزمندانه بیرون نمی آیند".

به استناد این روایات

و روایات فراوانی از این دست،

هرچه زمان بگذرد و به سال های قبل از ظهور نزدیک تر شویم،

وضع مؤمنان و شیعیان سخت و سخت تر می شود ،

تا در غربالگریِ عصر غیبت،

مؤمنان و منتظران باز شناخته شوند.

💟💟💟💟💟💟💟💟

ای منتظر!

به هوش باش!

دوران غربالگریِ منتظران آغاز شده است!

پس ،

ترس افکنی شیطان از سختیها را به دل راه نده و همراه ما محکم بگو:

🌷لبیک یا مهدی🌷

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

* 🌸خواندن حدیث کسا *

در خصوص

* برآورده شدن حاجات مادی *

و * معنوی *

سفارش های فراوانی شده است...:)

*🌼" آیت الله بهجت عنوان کرده اند که:

حدیث کسا را در شب جمعه بخوانید

با این شرط که چادر رو بیندازید

روی سرتان و شمرده شمرده بخوانید

و حضور امامان را تصور کنید

و لابه لای دعا حاجتتان را بگویید.. *

🔹امام مهدي(عجل الله تعالی فرجه الشریف) فرمودند:

من همان مهدي و قيام کننده ي زمانم، من آن کسي هستم که زمين را به عدل پر مي کنم‌ همانگونه که از ظلم پر شده است.

🌼حدیث مهدویت🌼

#حدیث_مهدویت

@Montazeranezohour

بسم الله الرحمن الرحیم

.إِلَهِي عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْكَشَفَ الْغِطَاءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ 
خدايا! گرفتارى بزرگ شد، و پوشيده بر ملا گشت، و پرده كنار رفت، و اميد بريده گشت،

وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَيْكَ الْمُشْتَكَى و زمين تنگ‏ شد، و خيرات آسمان دريغ شد، و پشتيبان تويى، و شكايت تنها به جانب تو است،

وَ عَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاءِ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ در سختى و آسانى‏ تنها بر تو اعتماد است، خدايا! بر محمّد و خاندان محمّد درود فرست أُولِي الْأَمْرِ الَّذِينَ فَرَضْتَ عَلَيْنَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ

آن صاحبان فرمانى كه اطاعتشان را بر ما فرض نمودى،وبه اين سبب مقامشان رابه ماشناساندى

فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجا عَاجِلا قَرِيبا كَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ يَا مُحَمَّدُ يَا عَلِيُّ پس به حق ايشان به ما گشايش ده، گشايشى زود و نزديك‏ همچون چشم بر هم نهادن يا زودتر، اى محمّد و اى على! يَا عَلِيُّ يَا مُحَمَّدُ اكْفِيَانِي فَإِنَّكُمَا كَافِيَانِ

اى على و اى محمّد! مرا كفايت كنيد كه تنها شما كفايت‏كنندگان من هستدوَ انْصُرَانِي فَإِنَّكُمَا نَاصِرَانِ يَا مَوْلانَا يَا صَاحِبَ الزَّمَانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ

و ياری ام دهيد كه تنها شما ياری ‏كنندگان من هستيد، اى مولاى ما! اى صاحب زمان! 

فريادرس، فريادرس، فريادرس،

أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ 

مرا درياب، مرا درياب، مرا درياب، اكنون، اكنون، اكنون، با شتاب، با شتاب، با شتاب،

يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِينَ

اى مهربان‏ترين مهربانان، به حق محمّد و خاندان پاك او.🤲

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

«وَاصْبِرْ لِحُكْمِ رَبِّكَ فَإِنَّكَ بِأَعْيُنِنَا»

به‌خاطر من صبوری کن، من دارم نگات می‌کنم🌱🌸

سوره طور، آیه ۴۸

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

🤝عهد با امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)🤝

شماره ۸

◻️◼️◻️◼️◻️◼️◻️◼️

《 بیعت زبانی 》

پس از مرحله ی بیعت قلبی،

نوبت به مرحله ی بیعت زبانی می‌رسد.

در این مرحله، بیعت و توجّهِ قلبی که داشتیم را، با زبان نیز ظاهر می کنیم.

بر زبانمان جاری می سازیم که:

مولای من،

من تابع فرمانت هستم

و هر گاه ظهور فرمایی،

تا سر حدّ جان ایستاده ام و با جان و مال و فرزندان، تحت فرمانت هستم.

یکی از نمودهای بیعت زبانی،

خواندن دعای عهد است که مستحب است هر روز صبح خوانده شود.

و نیز سایر زیارات و دعاهای وارده از جانب معصومین (ع)، که ما نیز برخی از سفارش شده ترین ها را در برنامه های ایام هفته گنجانده ایم.

پس،

ای منتظر!

حال که تا این مرحله از عهد همراهمان ماندی،

بیعتت را با امام زمانت(عج) از مرحله ی قلبی به زبانی ترقّی بده

و تجدیدِ بیعتت را بر زبان آور.

و باور داشته باش که؛

عادت، عشق می آورد

و عشق بیش از پیش تو را عارف به امام زمانت خواهد کرد.

امتحان کن!

وعده ی ما تجدیدعهد با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در احیای شب نیمه شعبان

🍃🌺اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌺🍃

ادامه دارد...

#عهد_با_امام_زمان_عج

ز كدام ره رسيدى ؟

ز كدام در گذشتى ؟

كه نديده، ديده ناگه

به درونِ دل فتادى

🌷لبیک یا مهدی🌷