2777
2789
عنوان

حدس جنسیت

136 بازدید | 24 پست

سلامکسی که اصلا هیچ ویاری نداره و تا سه ماهگی وزن اضافه نکرده اخلاق و صورتش و تغییر نکرده به نظرتون جنسیت بچه چیه

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه من پسره هیچ ویاری تاالان نداشتم فقط اشتها ندارم ۶ کیلو کاهش وزن داشتم

منم حدود 3 کیلو کاهش وزن داشتم ولی توی 3 ماهگی برگشت

شما جنین سمت راسته؟ 

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
هیچ ربطی نداره

شما بچتون کدوم سمت بود

منم حدود 3 کیلو کاهش وزن داشتم ولی توی 3 ماهگی برگشتشما جنین سمت راسته؟

نمیدونم والا جفتم قدامیه چیزی حس نمیکنم

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐

نمیدونم والا جفتم قدامیه چیزی حس نمیکنم

توی سونو دکتر دستگاه رو کدوم طرف میذاشت

درخواست دوستی بده بعد از قبول کردن پیام بزار.میتونم تا حدودی بگم جنسیت چیه. مثلا ۶۰ در ۱۰۰♣️♟️♦️♥️

درخواست دادم