2821
2789
عنوان

میشه بیاین🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 39 پست
ب نظرت از روزی چند ساعت شروع کنم

از 7 ساعت شروع کن تا حدی که میتونی بیشترش کن

خدایا شکرت بالاخره خبری که منتظر بودم گرفتم:) کارما خیلی قشنگه نه؟ با افتخار آریاییم و از نسل کوروش بزرگ❤ فمینیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊♀️ این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مذهبی های افراطی/ مدافعین کودک همسری. وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

سلام عزیزم 

ببین اول از همه اینکه اصلا نباید خودتو محدود به سن بکنی من یادمه زمانی که میرفتم ترمیم کلی خانم ۳۴ ۳۵ ساله متاهل میدیدم که به امید رشته های تاپ با کلی انگیزه میومدن امتحان میدادن پس لطفا ناامید نباش کاربر رهگذر هم با ۲۴ سال سن مثل شما هست الان هوشبری میخونه 

و اینکه دانشگاه آزاد بستگی داره چه رشته ای باشه مثلا شما بری یه مدرکی بگیری که تهش بازار کار نداشته باشه خب قطعا کار درستی نیست ولی یه سری پیراپزشکی ها مثل بهداشت ، پرستاری ، رادیولوژی اینا خب باز یکم بهتره ولی از طرفی شهریه هاش خیلی بالاست . 

اگر هم میخواهید کنکور مجدد بدید باید واسه ۱۰ تا درس دوازدهم و ۶ تا درس یازدهم سابقه ایجاد کنید اگر هم با انگیزه بخواهید پیش برید از طریق پی دی اف خوندن و کانال ها و مشاوره های کنکوری شدنی هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ببین اول از همه اینکه اصلا نباید خودتو محدود به سن بکنی من یادمه زمانی که میرفتم ترمیم کل ...

ممنونم ازت عزیزدلم خیلی لطف کردی ک جوابمو دادی💕