2789

اگر سایز بزرگ باشه مثلا ۷۰ در ۱۲۰ و تنظیم ارتفاع داشت باشه که بزرگ ترشد راه افتاد سطحش رو پایین برد تا عمقش بیشتر بشه حفاط هاش بلند تر بشه

از نطر سایز میگم چون بچه ها از یک سنی غلت میزنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عجیبه برام که بچه هاتونو تا سه سالگی میخواین پیش خودتون بخوابونین!بچه از ۶ماهگی باید جدا بخوابه

دیکه ۶ماه براس بچه ای که نصف شب ۴ ۵ بار بیدار میشه شیر میخواد زیاده

مادر دیگه رسما خواب نداره

دیکه ۶ماه براس بچه ای که نصف شب ۴ ۵ بار بیدار میشه شیر میخواد زیادهمادر دیگه رسما خواب نداره

اشتباهه

بچه از ۶ماهگی باید شیر شبش قطع بشه و جدا بخوابه. یعنی وقتی شیر خورد خوابید دیگه تا صبح نباید بهش شیربدیم و باروشهای دیگری مثل پشتش آروم زدن، لالا گفتن، و ... بخوابونیمش.

شما روش خودت رو برای بچت پیاده کن

پیاده کردم و الان بچم آرومترین و سربراه ترین و سالمترین بچه دنیاست. راهنماییت کردم ناراحت شدی پس به راه اشتباه خودت ادامه بده و بچتو توی هفت سالگی ببر روانشناس و دندانپزشک و .

پیاده کردم و الان بچم آرومترین و سربراه ترین و سالمترین بچه دنیاست. راهنماییت کردم ناراحت شدی پس به ...

آفرین به شما

ولی من از شما راهنمایی درباره این مساله نخواستم سوالم چیز دیگه ای بود

من بچم ۱۲ سالشه اون موقع که باردار بودم خریدم اصلا نخوابید توش فک میکردم مث این بچه خارجیا چراغو خاموش کنی بزاریش توش میخوابه دیدم نه باید از ۱۱ شب تا ۶ صبح تو بغلم تابش بدم تا بخوابه دهنم به معنای واقعی سرویس شد گهواره بهتره

اشتباههبچه از ۶ماهگی باید شیر شبش قطع بشه و جدا بخوابه. یعنی وقتی شیر خورد خوابید دیگه تا صبح نباید ...

احتمالا به بچه آروم داشتی بدون آلرژی و رفلاکس و کولیت

بچه که شیر مادر میخوره نهایت ۱سال بشه شیر شی نداد

اونم اگر کمترین مشکلی داشته باسه ممکنه تا صبح بیدار بشه

یکی از پسرهام تا ۳ سال اون یکی تا ۵سال نصف شب بارها بیدار میشدن

گاهی نا ۵ ۶ بار

من اولی که تازه مشکل کمتری داشت ۳سالگی تونستم جدا کنم

البته از ۲تا ۳ در اتاق ما بود تخت جدا

گفتنش راحته

خیلی بچه ها اینقدر راحت نیستن

اشتباههبچه از ۶ماهگی باید شیر شبش قطع بشه و جدا بخوابه. یعنی وقتی شیر خورد خوابید دیگه تا صبح نباید ...

چون بچه ات مشکل نداشته

من تا یک سال فقط هر چند ماه چندین روش استفاده میکردم تا خوابش کنم فقط

امکان نداشت در حالت عادی بخوابه حتی۴ماه از گریه بی حال میشد ولی نمیخوابید

من بچم ۱۲ سالشه اون موقع که باردار بودم خریدم اصلا نخوابید توش فک میکردم مث این بچه خارجیا چراغو خام ...

یا خداا چقدر سخت البته تخت کنار مادر حالت گهواره هم داره نمیدونم حالا گهواره اوکیه یا نیاز به ننو بشه

یا خداا چقدر سخت البته تخت کنار مادر حالت گهواره هم داره نمیدونم حالا گهواره اوکیه یا نیاز به ننو بش ...

ننو بیشتر جوابه اگر بچه خدایی نکرده کولیت رفلاکس داشته باسه

ولی الان به این چیرا فکر نکن

من تخت نوزاد نوجوان گرفتم خوب خیلی زیاد استفاده کردم

پسرم تا ۱۳ سال اینا از نوجوان استفاده میکرد