2777
2789
عنوان

میشه بیاین🥲

186 بازدید | 39 پست

فرض‌کنید جای منید و خواهرانه بگید چ راهیو انتخاب میکنید

من فارغ التحصیل ۱۴۰۰ هستم و متولد ۸۱ ام 

در حال جداییم و دادگاه دارم …( اینو میگم بدونید ی مقداری فکرم درگیره و یکم افسردگی دارم)

میخام برای ایندم ی تصمیم جدی بگیرم دیپلم تجربی دارم

راه اول اینکه برم دانشگاه ازاد بخونم در‌کنارشم ی کار پاره وقت انجام بدم ک ماهیانه پولیم واس خودم داشته باشم .. و برم باشگاه و خودمو اینجوری مشغول کنم 

یا اینکه بشینم یکسال برا کنکور ۱۴۰۵ بخونم و‌اینم در نظر داشته باشید دقیقا سال دیگ بخام برم دانشگاه مهر ماه میشه ۲۴ سالم…

لطفا صادقانه جوابم بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دولتی بخون و رشته‌ی خوب برو به نظرم

کار فرار نمیکنه ولی برای دانشگاهت شاید اگه سنت بره بالاتر حس بدی بگیری(شاید)

چون بلند مدت رو بخوای در نظر بگیری با توجه یه رشته‌ی خوبت میتونی بری سر یه شغل خوب؛ ولی اگه کارت آزاد باشه و ربطی به رشتت نداشته باشه شاید آنچنان که باید تضمین شده نباشه آینده‌ت

واسه کنکور خوندن اعصاب و روان میخواد واقعا 

من زمان کنکورم ن دغدغه ی خاصی داشتم نه فشاری روم بود،واقعا اعصابم نمیگشید بخونم

شرایط کنکور هم سخت شده

بنظرم سریع تر برو به یه رشته بچسب و بخون و از زندگی قبلی فاصله بگیر 

درکل اگر درخودت میبینی میتونی بخونی بخون 

چیزی که تو رو نمی‌کُشه باعث میشه تراپیستت پولدار بشه💋

ایا میتونی هم درس بخونی هم کاری میدا کنی ک خرج دانشگاه ازاد رو بده؟

ما تو شرایطتت نیستیم در نهایت هرکی هرچی بگه باید با توجه به شرایط خودت تصمیم بگیری

ولی از نوشتنت حس کردم تنها دلیل اینکه نتونی برا کنکور ۴۰۵ اینه ک ۲۴ سالت میشه

از نظر من تو ۲۴ سالگی دانشگاه رفتن هیچ اشکالی نداره

...