2777
2789
عنوان

دیر زبون باز کردن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 55 پست
ولی عادیه ها دخترخاله منم 2سالشه فقط میگه بابا

جدا؟هدفمند میگه یا تکرار میگه؟مثلا بی خودی میگه بابابابابابابا یا وقتی واقعا با باباش کارداره صداش میکنه؟یعنی باباشو به اسم بابا میشناسه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم مثل دختر شما بود الان ۴ سالشه همه چی میگه اما کلمات رو درست نمیگه بعضی حروف رو نمیتونه بگه ...

اصلا از اول گوشی و تلویزیون براش نزاشتم اصلا-ولی اهنگ دوس داره-براش کتاب میخونم باهاش خیلی حرف میزنم -شما گفتارددرمانی ام بردین؟یعنی تو 4 سالگی ام حرف زدنش کامل نشده؟

دختر من حرف نمیزد واضح 

منم خیلی درگیر بودم سر این موضوع 

۳ سالش ک شد سخنرانی میکرد کاملا واضح

ی چیزایی میگ من ب این سن عقلم نمیرسه والله ماشالله 

اللنم پسرم ۱۹ ماهشه مامان بابا اب نون و اینجیزارو میگ ولی دیگ نگران نیستم 

چون هر بچه ی مدله 

نباید زیاد نگران شد ولی خب باهاش تمرین کردن و فراموش نکن

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

استاتر مقایسه نکن 

پسر من سه سال و نیم بود حرف زد ولی دخترم الان ۲ دوسالشه عین بلبل حرف میزنه خودش جمله سازی میکنه شعر میخونه از ۱ تا ۱۰ میشمره 

ولی پسرم اول ابتدایی رفت تونست واضح و کامل حرف بزنه

زهد ریایی،جهل مقدس...
نه ۲سالگی باید دایره لغاتش بیشتر باشهپسرعموت مگه ۳سالگی یهوووو از صفر به صد رسید؟از قبل زمینه شو داش ...

نه دو وسه تا کلمه میگفته ولی خب کلا جمله نمیتونست بسازه فکرکن اینجور حرف میزد دیی دا دو 😂

بچه من از 11 ماهگی شروع کرد الان 23 ماهشه کامل کامل حرف میزنه چندتا شعر بلده ،با آهنگها همخونی میکنه ...

خدا حفظش کنه بچه من اخه تاخیر حرکتی ام داره -دارم کاردرمانی میبرم هنوز راه نمیره اخه 29هفتع دنیا اومده تو دستگاه بوده -میترسم تاخیر ذهنی ام داشته باشه

اصلا از اول گوشی و تلویزیون براش نزاشتم اصلا-ولی اهنگ دوس داره-براش کتاب میخونم باهاش خیلی حرف میزنم ...

کلا بچه های امروزی اکثر دیر حرف میوفتن نمیدونم چرا 

نه من نبردم چون ارثیه پدرشون هم همین بوده و شرایطش نداشتم ببرم

الان مثلا حرف ل و ق و بعضی حروف نمیتونه بگه واسه همین حرفاش نامفهوم میشه مثلا بخواد بگه لوله میگه یویه اینجوری

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

از روز اول ا الان بابت هر مرحله از رشدش یه چالشی داشتم نمی دونم من خیلی حساس و استرسیم یا همه مامانا همینن-تا بچه من به طور عادی راه بره و غذا بخوره و حرف بزنه وکارای شخصیشو بکنه و یادگیری داشته باشه من دق کردم -کاش چشامونو ببندیم وا کنیم ببینیم 7 ساله شدن - این 7 سال اول که مراحل رشد جسمی و مغزیه سخته واقعا

خدا حفظش کنه بچه من اخه تاخیر حرکتی ام داره -دارم کاردرمانی میبرم هنوز راه نمیره اخه 29هفتع دنیا اوم ...

ممنون خدا بچه شما رو هم حفظ کنه عزیزم 

چیزی نمیشه ولی حالا که نگرانی دکتر ببری خیالت راحت میشه

کلا بچه های امروزی اکثر دیر حرف میوفتن نمیدونم چرا نه من نبردم چون ارثیه پدرشون هم همین بوده و شرایط ...

چون تنهان بچه ی دیگه ای نیست همبازی نیست-بچه من چون گربه داریم تو خونه کارای اونو تقلید میکنه - تو 4دست و پا با دهن از رو زمین چیزی برمیداره-کلا ام فکر میکنم به تقید از گربشه که راه نمیره-دیرم 4دست و پا کرد -1سالگی نشست و 15ماهگی 4دست و پا کرد -بعد 30جلسه کاردرمانی

خدا حفظش کنه بچه من اخه تاخیر حرکتی ام داره -دارم کاردرمانی میبرم هنوز راه نمیره اخه 29هفتع دنیا اوم ...

عزیزم ببر یه دکتر متخصص یه شربت هست مخصوص بچه های که تاخیر دارن اگه تشخیص داد تاخیر داره تجویز می‌کنه اونو بده بخوره برو کارت میوه ها و اشیا و حیوانات هم بگیر نشونش بده و تکرار کن اول از سه تا کارت ساده شروع کن