2777
2789
عنوان

دیر زبون باز کردن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 55 پست
ممنون خدا بچه شما رو هم حفظ کنه عزیزم چیزی نمیشه ولی حالا که نگرانی دکتر ببری خیالت راحت میشه

اخه از اول تولدش دکتر مغز و اعصاب دارم میبرمش تدا الان فقط گفته تاخیر داره

چون تنهان بچه ی دیگه ای نیست همبازی نیست-بچه من چون گربه داریم تو خونه کارای اونو تقلید میکنه - تو 4 ...

دختر منم تا سه سالگی تنها بود بعد اومدیم شهر مامانم اینا زبونش بهتر شد 

حالا دختر من بقیه چیزاش مثل راه رفتن و دندونا اینا اوکی بود نسبت به پسرم .

پسرمم ۱۸ ماهشه فقط چندتا کلمه میگه با اینکه دورش شلوغه دیگه این ژن دیر حرف زدن ارث پدرشونه 😂

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون تنهان بچه ی دیگه ای نیست همبازی نیست-بچه من چون گربه داریم تو خونه کارای اونو تقلید میکنه - تو 4 ...

پسر منم دیر زبون باز کرد فکر نکن این هفت سال تموم بشه راحتی بعدش بره کلاس اول وااای نگن برات دیگه

حالا شما سه تا رنگ راحت شروع کن مکعب رنگی هست بگیر بهش نشون بده از سه تا رنگ شروع کن بهش بگو شعر خیلی براش بخون حتی اگه توجه نمیکنه داستان کوتاه اسم کتاب داستان هایه زنجیره ای مقدماتی بگیر واسه گفتار درمانی هست این کتاب بگیر براش تعریف کن کتاب داستان طولانی نگیری بچه حوصله نمیکنه این کتابی که میگم تو یک صفحه چهارتا عکس گذاشته خیلی راحت و بچه بهتر متوجه میشه

اگر دکتر گفته تاخیر داره نگران نباش . بچه ها خیلی متفاوت هستند من بچه اولم ۲ سالگی کامل حرف می زد و شعر می خوند ولی بچه دومم ۳/۵ سالگی شروع به کامل حرف زدن کرد اونم به زور تخم کفتر هنوز هم توی تلفظ بعضی حروف مشکل داره

البته خودت براش کارت بازی بگیر و باهاش بازی هایی بکن که حرف و صدا داشته باشه . از این اسباب بازی هایی که صدا را ضبط و پخش می کنند براش بگیر تا تشویق به حرف زدن بشه 

دختر من همه چیش با تاخیر زیاد بود- دندون بعد 1سالگی در اورد نشستن بعد یککسالگی 4دست و پا بعد یکسالگی ...

عزیزم از الان پیگیر باش یه دکتر متخصص کودکان خوب ببر خودشون دارو میدم بابت تاخیر خیلی موثره

دختر من همه چیش با تاخیر زیاد بود- دندون بعد 1سالگی در اورد نشستن بعد یککسالگی 4دست و پا بعد یکسالگی ...

پسر منم همین جور بود و شدید تر از اینی که شما میگید هیچ مشکلی هم نداشت الان خداروشکر مث همه ی بچه هاس