بچه ها همه میگن دختر بچه ها زود به حرف میان دختر دوستمم الان 15 ماهشه چند تا جمله میگه و کلی کلمه اما دختر من 18 ماهشه و فقط چند تاکلمه ی مامان بابا ددر قلقل کجا و بریم رو بلده - همه بهم میگن چه قدر کم حرف میزنه و باید ببریش گفتار درمانی - بچه های شما چند ماهگی جمله گفتن؟
چون تنهان بچه ی دیگه ای نیست همبازی نیست-بچه من چون گربه داریم تو خونه کارای اونو تقلید میکنه - تو 4 ...
دختر منم تا سه سالگی تنها بود بعد اومدیم شهر مامانم اینا زبونش بهتر شد
حالا دختر من بقیه چیزاش مثل راه رفتن و دندونا اینا اوکی بود نسبت به پسرم .
پسرمم ۱۸ ماهشه فقط چندتا کلمه میگه با اینکه دورش شلوغه دیگه این ژن دیر حرف زدن ارث پدرشونه 😂
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
چون تنهان بچه ی دیگه ای نیست همبازی نیست-بچه من چون گربه داریم تو خونه کارای اونو تقلید میکنه - تو 4 ...
پسر منم دیر زبون باز کرد فکر نکن این هفت سال تموم بشه راحتی بعدش بره کلاس اول وااای نگن برات دیگه
حالا شما سه تا رنگ راحت شروع کن مکعب رنگی هست بگیر بهش نشون بده از سه تا رنگ شروع کن بهش بگو شعر خیلی براش بخون حتی اگه توجه نمیکنه داستان کوتاه اسم کتاب داستان هایه زنجیره ای مقدماتی بگیر واسه گفتار درمانی هست این کتاب بگیر براش تعریف کن کتاب داستان طولانی نگیری بچه حوصله نمیکنه این کتابی که میگم تو یک صفحه چهارتا عکس گذاشته خیلی راحت و بچه بهتر متوجه میشه
اگر دکتر گفته تاخیر داره نگران نباش . بچه ها خیلی متفاوت هستند من بچه اولم ۲ سالگی کامل حرف می زد و شعر می خوند ولی بچه دومم ۳/۵ سالگی شروع به کامل حرف زدن کرد اونم به زور تخم کفتر هنوز هم توی تلفظ بعضی حروف مشکل داره
البته خودت براش کارت بازی بگیر و باهاش بازی هایی بکن که حرف و صدا داشته باشه . از این اسباب بازی هایی که صدا را ضبط و پخش می کنند براش بگیر تا تشویق به حرف زدن بشه