2777
2789
عنوان

دیر زبون باز کردن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 55 پست
من ی شربت بود دادم بهتر شد

شربت چی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم مثل دختر شما بود الان ۴ سالشه همه چی میگه اما کلمات رو درست نمیگه بعضی حروف رو نمیتونه بگه اما متوجه میشی چی میگه 

۱۸ ماه زوده واسه گفتار درمانی بچه ها متفاوتن

گوشی و تلوزیون میبینه ؟ 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

زیر دو سال اصلن گفتار درمانی نداره

صبر کن تا ۲ سالگی 

بعد ببر گفتاردرمانگر ازش تست بگیره

اون بهت میگه تاخیر داره یا نه

شربت امگا خوبه اما گرونه بپرس ببین تو سن دخترت میشه داد

تخم بلدرچین هم راحت پیدا میشه هم خوبه

اما خودت باید مدام باهاش حرف بزنی و ازش سوال بپرسی

تلویزیون و گوشی قطع

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

❇️ درمان لکنت زبان کودکان

مهم ترین علت لکنت زبان، مشکلات عصبی و استرس هست. معمولا بچه های 2 تا 4 سال دچار این بیماری میشن.

🔴 سه تا موضوع که موجب لکنت زبان میشه یکی خوردن موز هست یکی خوردن تخم مرغ و یکی هم خوردن انواع شکلات.

سعی کنید به هیچ وجه این موارد رو به بچه هاتون ندید. شرایط خونه رو هم کمک کنید بدون استرس باشه.

برای درمان لکنت زبان، هفته ای سه بار شب ها ساعت 9 نصف لیوان آب انار ملس به کودک بدید.

البته حتما اصلاح مزاج باید صورت گرفته باشه که رفتارهای منفی انجام نشه.

❇️ درمان بعدی:

هفته ای یک بار یک لیوان دمنوش آویشن همراه با یک قاشق چای خوری عسل طبیعی بدید به کودک تا بخوره.

هم آرامش اعصاب میاره  و هم در درمان لکنت زبان بسیار موثر هست.

در کودکان سوداوی و بلغمی مزاج باید سردی ها تا مدت های زیادی ترک بشه.

❇️ هنگام خواب سر رو بپوشونید.

❇️ هر شب دم بینی کودک روغن بنفشه پایه کنجد بمالید.

❇️ استفاده از انفیه و عطسه هم بسیار مفید هست.

❇️ چرب کردن زیر گلو با روغن کنجد

واقعا 😐من گفتم عادیه اخه پسرعموم 3سالگی حرف زد کلا

نه ۲سالگی باید دایره لغاتش بیشتر باشه

پسرعموت مگه ۳سالگی یهوووو از صفر به صد رسید؟

از قبل زمینه شو داشته کلمات متعدد داشته و یهو زبونش کامل شده

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه من از 11 ماهگی شروع کرد الان 23 ماهشه کامل کامل حرف میزنه چندتا شعر بلده ،با آهنگها همخونی میکنه ،بچه های بزرگتر از خودش که یه کلمه ای رو اشتباه بگن درست اون کلمه رو به اونا گوشزد میکنه 

خودت خیلی باهاش حرف بزن ،کلمه های راحت رو چند روز بهش بگو تا اونم تکرار کنه تا یاد بگیره

من پسرمو صد تا دکتر بردم هیچ مشکلی نداشت فقط بهم میگفتن صبر کن ولی خوب من روانی شده بودم تا ۴ سالش ک ...

قبلش چطور بود؟

مثلا ۳سالگی چیا میگفت؟

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40