2777
2789

سلام دوستان 

از نظر مالی تحت فشارم تمام پول وطلاهام رو برایIvf وبچه دارشدن خرج کردم که تاحالا بی نتیجه بوده وهمچنان باید خرج کنم

شما شغل وکاری که بتونم تو خونه باهاش پول دربیارم سراغ ندارید راهنماییم کنید😥

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کار راحت و پر درآمد پیدا نمیشه مگر اینکه چند سال سرمایه گذاری کنی

سرمایه ندارم

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

برای مردم کار کردن واسه یک خانم در شرایط شما واقعا خیلی سخت هست پس خودتون در منزل از کارهای کوچیک شروع کنین برای فروش 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

برای مردم کار کردن واسه یک خانم در شرایط شما واقعا خیلی سخت هست پس خودتون در منزل از کارهای کوچیک شر ...

میدونم شوهرمم اجازه نمیده اصلا

مثلا چه کارهایی تو منزل؟

ببین عزیزم من قالی بافی بلدم ولی چون سردرد میگیرم و چشم ضعیف انجام نمیدم

یا مثلا بافتنی بادست خیلی تمیز وقشنگ انجام میدم ولی فکرنکنم به درد بخوره

کلا کارهای دستی وهنرهای دستی میتونم انجام بدم اگه چیزی به ذهنت میرسه کمکم کن

اگه میتونی یه چیزی یاد بگیر مثلب نامه نویسی و هوش مصنوعی

نامه نویسی  چجوریه   نامه نویسی برای کی؟

بچه ها نمیدونید ازمون استخدامی معلمی کی هست؟

بنظرتون برم مربی مهد بشم یا پیش دبستانی یا عیرانتفاعی   آخه من با این شرایط نازایی وناباروریم  هر روز دکترم

مریضی وبیماری پدرمم هست که باید هرچندوقت پرستارش باشم

نمیدونم چی کنم😢

شغل سراغ ندارم اما برو گوگل بزن کانال تنها مسیر آرامش در ایتا

عضوش بشو دوره ی درمان نا باروری شرکت کن چند نفر میگفتن بعداز کلی تلاش و خرج با یه درمان و اصلاح تغذیه ی اونجا باردارشدن

امتحانش کن گرونم نیس

میدونم شوهرمم اجازه نمیده اصلامثلا چه کارهایی تو منزل؟ببین عزیزم من قالی بافی بلدم ولی چون سردرد میگ ...

نه آبجی قالی بافی این مدلش اذیت هست اگه تابلو فرش با نخ ابریشم بود عالی خوب درامد داره ولی نخ ابریشم میدونین که گرون هست واولش باید هزینه نخ شو داشته باشین پس سمت فروش چیزهای کوچیک برین مثل انواع سبزی ،بخری تمیز کنی وبسته بندی کنی در  انواع مختلف بفروشین درکنارش هم درست کردن مربا ها خونگی همینجور شروع کنی دست که باز ترشد برس سمت فروش لباس درخونه 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.