2777
2789

من ۳۳ هفته و ۳ روزم

دو شبه شبا زیر دلم حالت گرفتگی داره دردش زیاد نیست ولی خیلی حس بدیه که وقتی میگیره نمیتونم پاشم سرپا واستم یا راه برم اذیت میشم

همش میگم نکنه زایمان زودرس بگیرم

شایدم ماه درده نمیدونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الان نباید ماه درد داشته باشی که از هفته ۳۶ به بعده.

منم چند روزه گذشته دو سه باری زیر دلم درد گرفت.

اگر انقباض نداری احتمالا شکمت داره بزرگ میشه.

انقباض الان نباید باشه.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
منم هفته ۳۰ هستم وقتایی که کار میکنم و سرپا زیاد هستم اینطوری میشم دور دل و‌کمرم یهو سفت میشه احساس ...

عزیزم اگر انقباض داری حتما پیگیری کن.

من ۲۴هفته هنوز درگیر ویار و رفلاکس معده

رفلاکس معده منو فقط این بیسکوییت ساقه طلایی ساده ها که روش زده سبوس دار خوب کرد خیلی خوب بود من اینقدر ادیت میشدم که نمیتونم دراز بکشم شبا نشسته میخوابیدم

اگه وقت زایمانت برسه یه دردی ازکمدت میادمیزنه به شکمت بعددیگه میگیره وول نمیکنه

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
عزیزم الان نباید ماه درد داشته باشی که از هفته ۳۶ به بعده.منم چند روزه گذشته دو سه باری زیر دلم درد ...

نمیدونم انقباض دقیقا چیه عزیزم بارداری اولمه دردش طولانی مدت بود مثلا دیشب دو سه ساعت همینجوری بودم ولی بعدش خوب میشه من هنوز دارم شیاف پروژسترون استفاده میکنم دکترم قطع نکرده چون خانوادگی سابقه زایمان زودرس داریم

نمیدونم انقباض دقیقا چیه عزیزم بارداری اولمه دردش طولانی مدت بود مثلا دیشب دو سه ساعت همینجوری بودم ...

ببین انقباض اینطوره که یهو کل شکمت مثل سنگ سفت میشه و دست میزنی تو نمیره اون انقباض الیته دقت کن گاهی وقتا خود بچه خودش رو سفت میکنه که اون موقع کل شکم سفت نمیشه فقط تو انقباض کل شکم سفت میشه.

استراحتت رو بیشتر کن گلم.