یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
رفلاکس معده منو فقط این بیسکوییت ساقه طلایی ساده ها که روش زده سبوس دار خوب کرد خیلی خوب بود من اینقدر ادیت میشدم که نمیتونم دراز بکشم شبا نشسته میخوابیدم
عزیزم الان نباید ماه درد داشته باشی که از هفته ۳۶ به بعده.منم چند روزه گذشته دو سه باری زیر دلم درد ...
نمیدونم انقباض دقیقا چیه عزیزم بارداری اولمه دردش طولانی مدت بود مثلا دیشب دو سه ساعت همینجوری بودم ولی بعدش خوب میشه من هنوز دارم شیاف پروژسترون استفاده میکنم دکترم قطع نکرده چون خانوادگی سابقه زایمان زودرس داریم
نمیدونم انقباض دقیقا چیه عزیزم بارداری اولمه دردش طولانی مدت بود مثلا دیشب دو سه ساعت همینجوری بودم ...
ببین انقباض اینطوره که یهو کل شکمت مثل سنگ سفت میشه و دست میزنی تو نمیره اون انقباض الیته دقت کن گاهی وقتا خود بچه خودش رو سفت میکنه که اون موقع کل شکم سفت نمیشه فقط تو انقباض کل شکم سفت میشه.