2777
2789

که سنشون میره بالا و نیاز ب مراقبت دارن بعضیا اینطوری میشن؟؟؟؟

داییم سنش بالاس نزدیک ۸۰

۴تا دختر و ۱ پسر داره.

الان دو روزه بیمارستانه هی بچه هاش میگن من کار دارم. من فلان دارم. محیط اونجا آلودس پرستار بگیریم.  واقعا خجالت آوره

حالا تا چن سال پیش ک شمال ویلا داشت همه تا کمر خم میشدن آقاجان آقاجان میکردنا

ولی الان ک از پا افتاده....

هی روزگار

هیشکی رو محتاج نکن. خدایا ب بزرگیت قسم

ما ک یه روزی قراره بمیریم؛ قبلش محتاجمون نکن و یه راست بِبَر پیش خودت💔

دقیقا

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعیت اینه بچه هاش زندگی خودشونو دارن. بی محبت هم نیستن دنبال پرستار برای پدرشون هستن دیگه

۵تا بچه داره. اینا رو مگه پرستار بزرگ کرده ک حالا ۴روز میخواد بیمارستان باشه غریبه باید ببرتش دستشویی؟؟ غریبه باید بهش غذا بده؟

پرستار برا ادم بی کس و تنهاس

واقعیت اینه بچه هاش زندگی خودشونو دارن. بی محبت هم نیستن دنبال پرستار برای پدرشون هستن دیگه

پرستار بکیرن وطیفشون انجام دادن. ولی عاطفه انسانیت چی میشه

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
۵تا بچه داره. اینا رو مگه پرستار بزرگ کرده ک حالا ۴روز میخواد بیمارستان باشه غریبه باید ببرتش دستشوی ...

بچه ها همه شاغل هستن؟اگه کارمند باشن که نمی تونن به راحتی چند روز پشت سر هم مرخصی بگیرن. شغل آزاد هم دردسرای خودشو داره، به مشتری قول دادن، چک دارن و...

نگه‌داری از فرزند با نگه‌داری از سالمند بیمار زمین تا آسمون فرق داره. قابل مقایسه نیست.

۵تا بچه داره. اینا رو مگه پرستار بزرگ کرده ک حالا ۴روز میخواد بیمارستان باشه غریبه باید ببرتش دستشوی ...

اینکه کی انجام میده مهم نیست واقعا. مهم اینه که تنها نمونده و رها نشده، یه کسایی دوسش دارن و به فکرشن ولی خودشون هم مشغله دارن. 

من که بچمو با عشق بزرگ میکنم نه که بزرگ بشه به من بدهکار باشه یا عصای دست من توی پیری باشه. هیچ وقت منت بزرگ کردن‌ش و تصمیمی که منو پدرش برای فرزند دار شدن گرفتیم سرش نیست. 

بچه ها همه شاغل هستن؟اگه کارمند باشن که نمی تونن به راحتی چند روز پشت سر هم مرخصی بگیرن. شغل آزاد هم ...

ب هر حال چرخ زمونه میچرخه و اینا هم پیر میشن و چشم ب در میدوزن یه روزی...

اینکه کی انجام میده مهم نیست واقعا. مهم اینه که تنها نمونده و رها نشده، یه کسایی دوسش دارن و به فکرش ...

واقعا پیر بشی برات فرق نداره بچت دلی مراقبت باشه یا یه غریبه از رو بی پولی مجبور شده بیاد کنارت و کمکت کنه ؟؟؟

اینکه کی انجام میده مهم نیست واقعا. مهم اینه که تنها نمونده و رها نشده، یه کسایی دوسش دارن و به فکرش ...

ولی از لحاظ روحی نیاز دارند که بچه هاتون رو ببینند،بابای من بیمارستان که بود هر روز بهم زنگ میزد و ساعت ملاقات رو یادآوری میکرد،خیلی هم مظلوم شده بود و دلش محبت میخواست

ب هر حال چرخ زمونه میچرخه و اینا هم پیر میشن و چشم ب در میدوزن یه روزی...

زنذگی همینه دیگه.

با قدیما قابل مقایسه نیست.قدیم همه تو یه خونه زندگی می‌کردن، یا حداقل مسافت‌ها کمتر بود.شغلشون یکی بود، همه با هم رو یه زمین کار می‌کردن یا دامپروری می‌کردن. الان هر کی یه گوشه‌ست، هر کی کارفرمای جدا داره. 

طبیعیه که سبک زندگیمون تو سالمندی رو هم باید تغییر بدیم و نسبت به پرستار گرفتن گارد نداشته باشیم.

واقعا پیر بشی برات فرق نداره بچت دلی مراقبت باشه یا یه غریبه از رو بی پولی مجبور شده بیاد کنارت و کم ...

نه اصلا. مهم اینه بچه من زندگیش بخاطر من خراب نشه. 

بخاطر من مجبور نباشه با شوهرش دعوا کنه. به بچه اش نرسه یا به شغلش خدشه ای وارد بشه. 

ولی از لحاظ روحی نیاز دارند که بچه هاتون رو ببینند،بابای من بیمارستان که بود هر روز بهم زنگ میزد و س ...

قطعا سر میزنن ولی رسیدگی به سالمند اتفاقا نیازمند یه پرستاره. سالمند ممکنه کنترل ادرار و دفع نداشته باشه، تحرکش دچار مشکل باشه حتی لازم باشه حموم ببری غذا بدی و...