2777
2789
عنوان

روز سوم عمل بینی🤧🤧

252 بازدید | 26 پست

زجرررر آورهههههههه کلم از پشت مثل تخته شده بس باید روی بالشت روو به سقف بخوابم دردش دیگه دهنمو سرویس کرده از دهن نفس کشیدن داره خفم می‌کنه واقعاااااااا دوران نقاحتش نابودی بخشهههههههههههه

خدا جونم مرسی که منو آفریدی و منو خوشبخت ترین زن روی زمین کردی 🤍✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوه چه سخت گذشته بهت 

در عوض میگذره و خوشگل شدی .مهم نیست😁

مبارکه🥰

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

عزیز از این بالشت گردنی ها گرفتی؟؟؟

گلم دارم از اونها هم چطوری اونو بزارم زیر سرم که یکم از این حالت دربیام دیگه جونم در اومده بس روو به سقف می‌خوابم سرم درد میکنه

دخترا کلی مرسی بابت راهنمایی هاتون اره بخدا اصلا دیگه تحمل ندارم امروز زدم زیر گریه خیلی نقاحتش سخته خیلیییییی بازم خداروشکر حالا عمل کردم نتیجه بعدش خوبه ولی نقاحتش زجر اوره

اگر چیزی تو دماغته باید اونو بکشن تا بهتر بشی،من خودم تا ۱ ماه بیشتر صاف خوابیدم،ولی نشسته تا ۸ روز ...

عزیزم اون رول های گاز استریل از توی دماغم همون روز عمل بعد بستری کردنم و مرخص کردنم کشیدن الان فقط گچ و بخیست و یک گاز استریل با چسب مامانم هی میزنم زیر بینیم که خون آبه ها بیان به اون و بخیه هام میکروب نگیرن