2777
2789

سلام خانما من خیلی وقت بود اندام تناسلیمو تو اینه نگاه نکردم . امروز عذر میخوام تو دستشویی وقتی داشتم خودمو میشستم احساس کردم یه سمت یکم انگار دون دون برجسته است . اومدم بیرون با اینه نگاه کردم شکل عجیب غریبی نداره انگار همون بافت بدن تو حالت طبیعی دون دون مانند هست اسم علمیشو نمیدونم همون فقط یکم برجسته شده اونم برجستگی زیاد نه یکم شکل جوش زیرپوستی . بعد این سمت هم قبلا خال داشتم  تاحالا دقت نکرده بودم نمیدونم اما این یکی سمت هم ۳ تا خال سیاهه یکم پهن دارم بدون برجستگی یکیو میدونم از قبل داشتم خیلی وقته اون دوتایه دیگرو الان انقدر نگرانم حضور ذهن ندارم . 

بعد امروز ۵ ام پریودمه . بخاطره پریود میشه بافت بدن یکم فرق کنه؟

توروخدا اگه چیزی میدونید راهنمایی کنید . من از وقتی عروسی کردیم اکثرا عفونت داشتم هر چیزی هم استفاده میکردم یه مدت خوب بود اما دوباره برمیگشت ربطی داره یعنی؟

میخوایی خیالت راحت بشه برو دکتر معاینه شی

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

والله من قبل پریودی ووبعدش تغییری ندیدم جوش واینام ندارم روش

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین زگیل تناسلی تنها راه انتقالش، از طریق رابطه جنسی با فرد آلوده هستش. اگر واقعا زگیل تناسلی گرفته باشی، یا اینکه خودت با فرد آلوده رابطه داشتی یا اینکه از شوهرت که اونم با فرد آلوده رابطه داشته، گرفتی. ولی شاید جوش باشه مثلا.

باید به دکتر متخصص زنان یا ماما هایی که در این زمینه آگاهی دارند، مراجعه کنی تا مطمئن بشی.

بی آب و تاب و توان،

ببین زگیل تناسلی تنها راه انتقالش، از طریق رابطه جنسی با فرد آلوده هستش. اگر واقعا زگیل تناسلی گرفته ...

جوش سیاه نیست بانو جوش التهابی هستش ایشون دارن میگن سه تا حال سیاه مانند که یکی شون نشونه هست اون دوتا اگه سیاه مانند باشند و برامده میشه زگیل تناسلی 

تبخال هم حالت تاول ماننده 

ببین زگیل تناسلی تنها راه انتقالش، از طریق رابطه جنسی با فرد آلوده هستش. اگر واقعا زگیل تناسلی گرفته ...

غیر از اینا راه دیگه ای نیست نه؟ من هرسال چکاپ میدم اخریش پارسال اخره تابستون اول پاییز بود فک کنم .

خودم که نه شوهرمم والا اعتماد داشتم 😂اگه زگیل باشه یعنی اون یه غلطی کرده ؟🤦‍♀️🤦‍♀️😨

البته این رو بهت بگم،

ممکنه شوهرت زگیل تناسلی نداشته باشه ولی ویروس اش یعنی ویروس HPV رو  داخل بدنش داشته باشه که اگر آزمایش بده احتمالا مشخص میشه ولی ممکن هم هست مشخص نشه و قبلا به شما انتقال داده باشه و حالا ویروس از بدنش دفع شده باشه و توی آزمایش نشون نده.

بی آب و تاب و توان،