2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین بگین زگیل تناسلی چه شکلیهه😨

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 35 پست
غیر از اینا راه دیگه ای نیست نه؟ من هرسال چکاپ میدم اخریش پارسال اخره تابستون اول پاییز بود فک کنم . ...

تنها راه انتقال رابطه جنسی هست.

حتما شوهرت با فردی که آلوده بوده رابطه جنسی داشته و ویروس رو به شما انتقال داده.

حالا فعلا برو دکتر 

شاید زگیل تناسلی نیست اصلا

بی آب و تاب و توان،

من حساسیت به دستمال توالت دارم واسه پریودی زیاد از حد مصرف میکنم ازون دونه ها کوچیک مثل التهاب میزنه بعد تموم شدنش میره 

شاید حساسیت به چیزی داری؟

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوش سیاه نیست بانو جوش التهابی هستش ایشون دارن میگن سه تا حال سیاه مانند که یکی شون نشونه هست اون دو ...

اون خالا که کلا صافن برجسته نیستن . اون دون دون ها هم جوش التهابی یا سیاه نیست . نمیدونم چجوری تشبیه کنم .  همون جوش زیر پوستی باز نزدیک تره 

من حساسیت به دستمال توالت دارم واسه پریودی زیاد از حد مصرف میکنم ازون دونه ها کوچیک مثل التهاب میزنه ...

نمیدونم نوار بهداشتیمو که تازه  عوض کردم مارکشو  . اما سوزش خارش اینا نداشتم . 

تنها راه انتقال رابطه جنسی هست.حتما شوهرت با فردی که آلوده بوده رابطه جنسی داشته و ویروس رو به شما ا ...

به شوهرم که مطمئنم از بارداری تا ۸ ماهگی بچم اصلا نتونستیم رابطه داشته باشیم بنده خدا بعدش دیگه زود انزال شد 🤦‍♀️😂پسرم ۴ سالشه .والا به فرض همچین کاری هم بخواد بکنه تو این مدت ابروی  خودش میره  🤦‍♀️😂 پس زگیل نیست .

الان ۵ پری ام دکتر معاینه میکنه؟

برای عفونت هم میگید از پماد سیر واژینال همراه با اپلیکاتور استفاده کنید دوره مصرفش ۶۰ روزی و اگه همر ...

پماد سیر واژینال؟داروخونه داره؟ تاحالا نشنیده بودم .

بخدا خسته شدم از این عفونت نزدیک دوتومن پارسال خرج کردم واسه دارو ترکیبی گفتن خوب میشه و فلان خوب نشد بدترم شد .دیگه بیخیالش شدم عذرمیخوام یکم زرد ماننده . اینا درمان نشن خطرش چیه؟

نه همون مثل خاله برجستگی ندارن. بیشتر از سمت چپیه نگرانم اما خب سبیه هیچکدوم از عکسایه گوگل نبود انگ ...

پس نگران نباش عزیزم بخاطر همون عفونته که گفتی گفتید چکاپ هم دادین که اون خودش تضمین اینه زگیل نیست چون اگه حتی بدنتون مستعد بود توی اون چکاب نشون میداد

ن عزیزم زیگیل فرق میکه تو نت بزن میارهمن قبل پریود فقط ترشح سفید رنگ داره برجستگی اینا ندیدمبرا عفون ...

هزاربار رفتم همشم یا کلیندامایسین میدن پماد یا کلوتریمازول تاثیر نداره که نداره البته قرص چرک خشکناشونو بعضی وقتا نتونستم بخورم یبوست شدید میگرفتم