رفتم طلامو ۲۰ میلیون فروختم به طلافروش رفته فروخته به زنه من بهش گفتم به زنه اعتماد ندارم خودت بخر واسم بریز پول رو زنه هم گفتم شرمنده نمیتونم بدم به تو بزار فروختم به طلا فروش ، طلا فروش رفته داده به زنه به طلا فروش گفتم پولمو نریختی میگه دادم به زنه، زن هم میگه من دیشب ساعت هشت تا امروز صبح ساعت هشت که هست میگه من پول رو ریختم با شماره شبا دور میاد طول میکشه الان سرم ک.لاه گذاشتن اینا؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اگه تو مغازه دادیش نگران نباش مجبوره بده وگرنه شکایت میکنی به ضررشه
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
نه من طلا رو دادم طلا فروش پیشش همیشه طلا عوض میکردیم بعد زنه تو مغازه میگفت بده من میخرم من نمیشنا ...
میده پس نگران نباش اگه خودت نداده باشی تو مغازه به زنه
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید