2777
2789
عنوان

ازدواج زوری

220 بازدید | 9 پست

کمکم کنید بگید چیکار کنم

من یه دختر بیست سالم پنج ساله عاشق یه نفرم اونم منو از ته دلش دوست داره منتهی داره درس میخونه هر دومونو در حال درس خوندنیم یه اتفاقی افتاد خانوادم فهمیدن که باهاشم خانوادم مخالفت کردن باهاش حتی عشقم به پدرم زنگ زد گفت دخترتو می‌خوام ولی الان درسم تموم نشده سرکار نرفتم حتی بیامم جواب نه بهم میدی دوسال دیگه همچی اوکی میشه میام خواستگاری دخترتون

ولی پدرم راضی نیست حرف خودشو میزنه که این پسر میخواد ازت سواستفاده کنه میگه تو شوهر میخوای بخاطر همین باید ازدواج کنی من می‌دونم فکر می کنه من میخوام ابروشو ببرم

الان مجبورم کرده با خواستگاری که اومده ازدواج کنم منم دیشب که اومدن قبول کردم از سر اجبار بهم میگه چرا به خواستگارات جواب نه میدی نکنه بخاطر اون پسرس من جنازتم به اون نمیدم 

نمیدونم چیکار کنم زندگیم داره خراب میشه دلم میخواد بمیرم از زندگی راحت شم 

لطفاً هر کس که تجربه داره کمکم کنه چیکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکال ندارع 

پیش میاد

هممون یه بار  تجربه کردیم این شرایط ها رو

تا جایی که میتونی حتی با کتک و تحقیرم نشو و تحمل کن

نشیاااا 

به ظاهر جلوشون بگو من اونم نمیخوام درس دارم ولم کنید میخوام برم دانشگاه اونم اشتباه کردم فعلا هیچی نگو از اون بزار بگذره

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

اشکال ندارع پیش میادهممون یه بار تجربه کردیم این شرایط ها روتا جایی که میتونی حتی با کتک و تحقیرم ن ...

به خواستگارم دیشب جواب مثبت دادم جلو خانوادم از سر اجبار

بابام گفت اینا اومدن باید جوابت یه کلمه باشه بله

من می‌دونم ازدواج کنم هیچ وقت باهاش خوشبخت نمیشم چون عاشق یه نفر دیگم

به خواستگارم دیشب جواب مثبت دادم جلو خانوادم از سر اجباربابام گفت اینا اومدن باید جوابت یه کلمه باشه ...

چقدر بی اعتماد بنفس و عزت نفسی

با پسره برو تو اتاق بگو شرایطم اینه من نمیخوامت تمام

تا کسی رو نخوای بکشنتم نمیتونن بشوننت سر سفره عقد اینقدر تن به هرچی دیدی نده

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

چقدر بی اعتماد بنفس و عزت نفسیبا پسره برو تو اتاق بگو شرایطم اینه من نمیخوامت تمامتا کسی رو نخوای بک ...

میخوام با زندگیم لج کنم مهم نیست دیگه مرسی عزیزم راهنمایی کردی