2777
2789
عنوان

نورزاد5ماه

195 بازدید | 36 پست

دخترم بیدارشدنیم ساعت پیش اومدم نوربزنم باگوشی  ببینم شیرش بدم گوشی خورد به بغل سرش گریه کرد چنددقیقه وارومش کردم بازی کردم بهاش حتا خندیدالان شیر داره میخوره خوابید خیلی نگرانم 

دخترم الهی خدانگهدارت باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش...بزرگتر بشه انقد بخوره زمین و پاشه...کل زانوش و دستاش زخم باشه...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

نه بابا اصلا نگران نباش من دخترم چند ماهه بود داشتم شیر میدادم گوشیم از دستم افتاد خورد تو سرش طفلک چند ثانیه صبر کرد تا صداشو جمع کنه بعد جیغ بزنه😂😂

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

عزیزم من پسرم 35 هفته ذنیااومد الان 16روزشه موقع نفس کشیدن شکمش تند تنذ بالاپایین میشه بچه شما اینحور نییس؟؟ 

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم

بچم یکسال و نیمه س زانوش اندازه یه نقطه زخم شده هی بهم نشون میداد با بغض الکی😂منم بوسش میکردم یه بار هرچی ادا اومد بوس نکردم خودش خم شد بوس کرد زانوشو😂

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
عزیزم من پسرم 35 هفته ذنیااومد الان 16روزشه موقع نفس کشیدن شکمش تند تنذ بالاپایین میشه بچه شما اینحو ...

دخترمنم 34هفته دنیا اومدهمینجور بودفکرنکنم چیزخاصی باشه

دخترم الهی خدانگهدارت باشه 

دارم ممیرم خدالعنتم کنه 😔 باباش نفهمید اگربفهمه زندم نمیزاره

ناراحت نباش فداتشم واقعا چیزی نیس 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
دخترمنم 34هفته دنیا اومدهمینجور بودفکرنکنم چیزخاصی باشه

جدی میگی عزیزم؟ 

من دارم سکته میکنم

یکم انگار پره های بینیش هم تکون میخوره بعضی وقتا

دخترت اینجور میشد؟؟؟ 

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم