2777
2789
عنوان

نورزاد5ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 36 پست
عزیزم من پسرم 35 هفته ذنیااومد الان 16روزشه موقع نفس کشیدن شکمش تند تنذ بالاپایین میشه بچه شما اینحو ...

طبیعیه تو ی دقیقه بشمار ببین باید بین ۳۰ تا ۶۰ باشه همه نوزاد ها تنفس های تند و عجیب دارن و طبیعیه نشونه تکامل ریه هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی میگی عزیزم؟ من دارم سکته میکنمیکم انگار پره های بینیش هم تکون میخوره بعضی وقتادخترت اینجور میشد؟ ...

بعضی وقتا پربینیش تکون میخوره یاهمیشه اگربعضی وقتا که دخترمن هم همینجوریود 

دخترم الهی خدانگهدارت باشه 

[QUOTE=381072410]طبیعیه تو ی دقیقه بشمار ببین باید بین ۳۰ تا ۶۰ باشه همه نوزاد ها تنفس های تند و عجیب دارن و طبیعیه بعضی وقتا که تند تند شکمش بالا پایین میشه پره های بینیش هم تکون میخوره 

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
بعضی وقتا پربینیش تکون میخوره یاهمیشه اگربعضی وقتا که دخترمن هم همینجوریود

بعضی وقتا

توروخدا جدی میکی؟؟ تو دخترت بدنیااومد دستگاه رفت؟  امپول تشکیل ریه زده بودی قبلش؟  

بعضی وقتاتوروخدا جدی میکی؟؟ تو دخترت بدنیااومد دستگاه رفت؟ امپول تشکیل ریه زده بودی قبلش؟

من چون مشکل داشتم امپول ریه زده بودم بله برای این که دکترازش خیالش راحت بشه که مشکلی نداره ۵روز شیشه هم رفت 

من چون مشکل داشتم امپول ریه زده بودم بله برای این که دکترازش خیالش راحت بشه که مشکلی نداره ۵روز شیشه ...

من وقتی تند تند شکمش بالا پایین میشه و پره های بینیش تکون میخوره از استرس میخام سکته کنم

میگم نکنه سخت نفس میکشه

من وقتی تند تند شکمش بالا پایین میشه و پره های بینیش تکون میخوره از استرس میخام سکته کنممیگم نکنه سخ ...

نگران نباش چیزی نیست ولی میخوای خیالت راحت بشه هروقت رفتی پیش دکترش بهش بگو تاخیالت راحت راحت بشه

نه بابا اصلا نگران نباش من دخترم چند ماهه بود داشتم شیر میدادم گوشیم از دستم افتاد خورد تو سرش طفلک ...

چندماهش بودالان چندوقتشه مشکلی نداره شکرخدامن خیلی استرس دارم

چندماهش بودالان چندوقتشه مشکلی نداره شکرخدامن خیلی استرس دارم

نه بابا خاطرت جمع کاملا سالمه خداروشکر 

فکر کنم سه چهار ماه

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚