2777
2789
عنوان

وای بدبخت شدم

417 بازدید | 32 پست

خاستم یع عکسی واسه شوهرم بفرستم  یع عکس خیلی ناجور زدم واسه پسر خالم فرستادم وای خاک تو سرم وای بدبخت شدم واییییییی وایی شوهرم منو میکشه وای چیکار کنم یعنی همین چند دقیقه پیش اتفاق افتاد 

وای کاش بمیرم، وای نمیدونم چیکار کنم شوهرمم خونه نیست سرکاره وایی خدا 😭😭😭چیکار کنم اگه بفهمه سرمو میبرع اخه روم حساسه زدم حذفش کرذم ولی از شانس گوهم تیک خورده بود دید واییییی داشتم چند تا کارو با هم انجام میدادم نمیدونم چطو شد کمک کنید چیکار کنم خیلی هول شدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای‌...💔

خدا برات بخیر کنه

از کجا فرستاده بودی؟

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

شوهرت از کجا بفهمه اخه؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻