2777
2789

چقد وضعیت خراب تر شده چقد ایکس‌خل بیشتر شده وای خدایا😂 

تاپیک اول: خواستگارم خیلی خوبه فقط فوت فتیشه بنظرتون مشکلیه؟!

تاپبک بعدی: خواستگارم عالیه و موجهه فقط امروز بهم گف همجنسگرا هم هست چه اشکالی داره؟!

تاپبک بعدی: روم نمیشه بگم

از همینجا خدانگهداررررر👋👋👋👋

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

این مدل تاپیکا همیشه بوده

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این مدل تاپیکا همیشه بوده

آخه کاملا جدی بودن اصلا شوخی نداشتن کاش سر کاری بود

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

چرا فکر کردی خودت عاقلی

مگه من گفتم خودم عاقلم؟ حداقل نیاز به بستری شدن ندارم😏

من بعد از سالها اومدم کاربریم ترکید الان امتحان کردم دیدم یهو کاربریم بالا اومد اون موقعه ها این چیزا کمتر بود کمتر کسی راجبه دوس پسرش تو سایت صحبت میکرد همه نامزد بودن 😂

من بعد از سالها اومدم کاربریم ترکید الان امتحان کردم دیدم یهو کاربریم بالا اومد اون موقعه ها این چیز ...

اره بابا من اصلا قبلا فکر میکردم تا حامله نباشی نمیتونی بیای تو سایت در این حد ساده و صادق بودم😂 صبر کردم باردار شدم بعد اومدم😐

از کجا آینده رو میدونی برو

کی راجبه آینده حرف زد حالا؟ مشخصه خوددرگیری داری گلم برو خدا روزیتو جای دگ بده

نی نی سایت پر شده از تینیجر😜

دقیقا مشکل همینه

اره بابا من اصلا قبلا فکر میکردم تا حامله نباشی نمیتونی بیای تو سایت در این حد ساده و صادق بودم😂 صب ...

ببین من انقد تو حاملگی تو نینی سایت چرخیدم که یک ماه مونده به زایمانم عضو شدم 😂😂😂کاربریم هم سن دخترمه اصن 😂🖐️

ببین من انقد تو حاملگی تو نینی سایت چرخیدم که یک ماه مونده به زایمانم عضو شدم 😂😂😂کاربریم هم سن دخ ...

کاربری منم مال همون سالیه که دخترم دنیا اومد🤣🤣 الان اکثرا مجردن یا نهایتش یه رل آبکی با طرز تفکراتی که مغز ادم سوت میکشه