2777
2789

خانوما بوی مواد مخدر چه جوریه ؟تو ساختمونمون یه بوی وحشتناک میاد همش که با بوش من حالم خییییییلی بد میشه نمیدونم بوی چیه آخه   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تریاک یکم مثل حالتیه که دستگیره قابلمه پلاستیکی داره میسوزه دقیقا نه ها اما یکم شبیهه دگ بقیه‌رو نمیدونم🤣

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

بوی وحشتناک تندی داره؟

اره تقریبا تنده ینی تو ساختمون کسی مصرف کنه همه میفهمن انگار که بیخ گوشت دارن میکشن 

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

نمیدونم چیکار کنم بوش خونه ما نیاد

اسپند دود کن دگ چاره‌ای نیس اگه میدونی از کجاست تذکر بده