2777
2789
عنوان

هوش مصنوعی یا شیطان

217 بازدید | 22 پست

مفیده یا نه؟ 

درسته کار راحتتر میکنه ولی چرا از وقتی گوشی و رایانه اومده دیگه هیچی خوب نیست؟ 

نه دانشمند به ان صورت داریم.. 

نه شادی و عشق هامون مثل قدیمه بی ریاست.. 

نظرتونو چیه؟ 

💜مومن کیدرامر 2 هستم 😍💜🧡..کاربر قدیمی و شناخته شده بودم ولی در اومدم از این سایت.. الان دوباره در خدمتم.. هرگز ناامید نشو... خداوند امید شجاعانه نه بهانه ترسو ها...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم خوشم نمیاد ولی هممون معتادش شدیم

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

چه ربطی داره 😐

ربط نداره؟ 

💜مومن کیدرامر 2 هستم 😍💜🧡..کاربر قدیمی و شناخته شده بودم ولی در اومدم از این سایت.. الان دوباره در خدمتم.. هرگز ناامید نشو... خداوند امید شجاعانه نه بهانه ترسو ها...!

چجوری

هر پلنی داشتم بهش گفتم راه و چاه بهم نشون داد قشنگ

واسه هررچی که فکرشو کنی 

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

مشکلی نداره 

کمک کرده 

مشکل اینه که ما روش درست استفاده از امکانات رو نمیدونیم گوشی رو مثل عروسک بچگی گرفتیم تو دستمون برای همون مزه زندگی رو نمیفهمیمم

دانشمند هم اتفاقا خیلی داریم نسبت به قدیم

معجزه کن صبر مرا 
شما چه استفاده آیی میکنین ازش؟ اینقدر جالبه نمی‌دونم چجوری استفاده کنم از چت جی بی تی

والا من که فقط بهش مقاله میدم برام ترجمه میکنه و تحلیل 

کاری به بقیه ندارم ولی چت جی بی تی خیلی به درد میخورهخیلی عالیه از صدتا دکتر بیشتر حالیشه

من هر چی میزنم برنامه چت جی پی تی میگه تو دسترس نیس 

میشه برنامه شو معرفی کنی ؟🙏 واقعا لازمش دارم ولی دسترسی ندارم بهش

مشکلی نداره کمک کرده مشکل اینه که ما روش درست استفاده از امکانات رو نمیدونیم گوشی رو مثل عروسک بچگی ...

👍

کاری به بقیه ندارم ولی چت جی بی تی خیلی به درد میخورهخیلی عالیه از صدتا دکتر بیشتر حالیشه

سلام چجوریه این چت اسمشو چند بار تو همین سایت شنیدم برنامه ی خاصی داره ؟