2777
2789

بنظرتون اونوقت اون زندگی زندگی میشد؟!!! کسی اینثدربی مسئولیت چندماه معلوم نیس کجاست رفیق باز وبی مسئولیت تعهدک هیچ دهن بینم هست بنظرتونبایدمیموندم تازه اعتیادشم ک تازه رو شده برام ب چ امیدی میموندم بعدم یاخانواده شوهر توی خونه میخواستم زندگی کنم واقعا شوکه شدم ازحرف دوستم هی میگ دوسش داری میموندی پس من چی له میشدم ک

😊گاهی گمان نمیکنی ولی میشود🕊✨🤲🏻😊

دوستت گوه خورده و هفت پشتش ، اون قطعا باهات دشمنه ازش دور شو 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستت گوه خورده و هفت پشتش ، اون قطعا باهات دشمنه ازش دور شو

من اونقدرگریه کردم چشمام صعیف شده شوهرم ول کرده همه چیو بعداین میگ دوسش داشتی میموندی خدایا🤦🏻‍♀️داعون شدم این مدت ابروم رفت پیش همه چون بخاطرش توروی همه موندم

ولش کن‌‌ دوستتو‌ دیوونه اس خودش بود‌ همچین آدمی رو یک ثانیه تحمل نمی‌کرد

فقط بلدن قضاوت کنن کیعنی مقصری بااینکه ازکل زندگیم خبرداشت

من اونقدرگریه کردم چشمام صعیف شده شوهرم ول کرده همه چیو بعداین میگ دوسش داشتی میموندی خدایا🤦🏻‍♀️دا ...

سریع راهتو جداکن عمرتو تلف نکن ،قوی باش و ب خدا امید اشته باش گوشاتم ب رو ادمای بیشعور ببند

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

سریع راهتو جداکن عمرتو تلف نکن ،قوی باش و ب خدا امید اشته باش گوشاتم ب رو ادمای بیشعور ببند

مهریه ونفقمو اجرا گداشتم فردام حساباشو میبندم منزنشم هنوز هیچی نشده کلی پشتم حرف زدن 

مهریه ونفقمو اجرا گداشتم فردام حساباشو میبندم منزنشم هنوز هیچی نشده کلی پشتم حرف زدن

ول کن اهمیت نده کارخودتو بکن این ری اکشنارعادیع تو اولی نیسی اخریم نیسی