2777
2789

🤣🤣 نمیدونم چرا شبا حرفای خاهرشوهرمادرشوهریادم‌میاد عصبیم میکنه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادگیریم خوبه و زود همه چیزو یاد میگیرم ولی گاهی تنبلی میکنم و خودم نمیخوام ک یاد بگیرم مخصوصا وقتی مجبور باشم

رقصم خوبه 

صدای خوبی دارم

نقاشی و دیزاین سفره و میوه آراییم هم عالیه

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

من چیزایی ک دارم بدردم نمیخوردن ونخوردن مثلا صدام قد وهیکل خوب  موی خوب 

هوش خوب اگ داشتم دکتری جراحی دانشمندی بودم ارخودم رضایت داشتم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

من راحت بقیه رو راضی میکنم یچیزی رو بخرن امتحان کردم بین عموم مردم .. انگار چهره قابل اعتمادی دارم 

خواص باردار یه😂تازه من ویارشوهرومادرشوهرداشتم

ماشالا خواصش یکی دوتا نیس که .. کابوس وایناام میبینم شبا جدیدا 

دقیقا منم دوس ندارم برم ماهی یبار میرم ذهنم آروم باشه 🫠😄

ماشالا خواصش یکی دوتا نیس که .. کابوس وایناام میبینم شبا جدیدا دقیقا منم دوس ندارم برم ماهی یبار میر ...

کابوسم ازخواصشه 

بازخوبه دوری ماتویه ساختمونیم من استراحت مطلق بودم روزایی که مامانم نبودمادرشوهرم برام صبحانه میاوردحالاخودتذحال منوتصورکن دیگه تا۳روزبعدزایمانم همچنان تهوع روداشتم به این دوتااموجی🤢🤮هم ویارداشتم توسایت میدیدم نابودمیشدم 😂