2777
2789
عنوان

بچه داری دیوونم کرده❌️❌️🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1119 بازدید | 58 پست
شبا عصرا چطور .. یتایمی ک خابه سریع کاراتوبکن

ظهرا یک ساعت میخوابه همونم خودم خستم نمیدونم چ کنم ی بار کمکی ام گرفتم کلی پول گرف از آخر نصفه نیمه ول کرد

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿
همه میگن میگذره ولی نمیگن کی تموم میشه

زمان مشخصی نداره ولی یواش یواش هم عادت میکنی هم بهتر میشه ، الان نوپاست و شدیدا کنجکاوه و نمی دونه خطر چیه ، سعی کن خونه رو براش ایمن کنی ، بعضی ها مبل هاشون رو جمع میکنن تا بچه آسیب نبینه و... دیگه برای دو سه سالگی آزادتر میشی ، بچه مهد میره وقتت خالی تر میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مشکل اینجاست که برنامه ریزی نمیکنی برای روزت

دیگه بعد از یازده ماه عادتای بچتو بلدی میدونی کی ارومه کی پرانرژیه چجوری سرگرم میشه و...توو این تایم ها باید کارهای خونتو برنامه ریزی کنی که چجوری انجام بدی 

تا کی اوضاع بهتر میشه اصلا امید داشته باشم یا ن

تا وقتی الان سیر بغلش کنی سیر باهاش بازی کنی تا دو سالگی اضطراب جدایی دارن اون حس  آرامش و تامین کن واقعا خوب میشه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من تا ۲٫۵ سال همین بودم ولش کن خونه زندگی رو واسه خودتون حال  کنید بزار خونه بترکه تو هم همینجوری لذت ببر کاری که من نکردم ولی با تجربه الان حتما اینکار رو میکردم اگه مادری خواهری نزدیکته گاهی بزار برا خودت تنهایی برو خیابون  حالت عوض شه 

طبیعیه عزیزم

منم روزگار تورو داشتم و دارم

الان بچه بزرگم۷سالشه و کوجیکه۴ساله 

خونم ترکیده س

هرکاری میکنم خونه جمع نمیشه

همیشه کسل و خستم..

فقط به خودت برس،و چیزای تقویتی بخور

سخت نگیر

من دوقلو هشت ماهه دارم از بارداری تا الان یه شب خواب راحت و یکدست نداشتم  وقتی میخوابن بی حال دراز میکشم و کارام تلنبار میشه گاها. خیلی اذیتم واقعا سخته. منم روانم خسته ست همیشه . غذاخوردن که هیچی . بیرون رفتن خیلی سخت بااینکه بچه هام زیاد اذیت نمیکنن 

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

منم دارم دیوونه‌ میشم

خسته شدم 😫😫😫

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨

دوتا کوچیک دارم ، سه و نیم و هفت ماهه، از صبح سرپام ، صبحونه بزرگه رو دادم ، صبحونه کوچیکرو درس کردم دادم، جاشو عوض کردم ، تا خوابید سریع رفتم آشپزخونرو جمع کردم از بیخ تمیز کردم برق افتاده، کابینتارو چک کردم داخلشو بهم ریخته نباشه،  ملافه ها بالشت و انداختم لباسشویی پهن کردم، هر دو رو نهار دادم ، بعد بردمشون حموم کردن هردو ، بعد دوباره خوابوندم ، بعد تمام سرامیکای خونرو با دستمال تمیز کردم نه با تی، جوری که برق افتاده ، لباسای کوچیکرو شستم با دست، اسباب بازیاشونو جمع کردم، دوباره شام دادم به هردو ، جاشو عوض کردم ، خونم برق میزنه، بچه ها تمیز و مرتب، الان دراز کشیدم تازه 

باید فقط راه بری ، بشینی به هیچ کارت نمیرسی ، من خونه تمیز نباشه اصلا آرامش ندارم کلافه میشم 

فردا هم ادامه کارها جارو و سرویسارو بشورم 

متاسفم که روزای سختی رو میگذرونی. به نظرم به شوهرت یادآوری کن که اونم باید از بچه مراقبت کنه و پدری کنه برای بچش

حدس میزنم همه بار بچه‌داری رو گردن تو انداخته که اینجوری فرسوده شدی 

کلاس دوم سوم به بعد کم کم خوب میشه .. ده سالگی به بعد عالی میشه.. خاطرت جمع میشه.. تا برسه به نوجونی.. باز یه دوره مشکلات بحران بلوغش هست .. می‌ره تا جووونی خوب میشه.‌ از اینجا به بعدش رو تجربه ندارم دیگه ☺️

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔