2777
2789
عنوان

بچه داری دیوونم کرده❌️❌️🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1118 بازدید | 58 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا کی اوضاع بهتر میشه اصلا امید داشته باشم یا ن

عزیزم فقط صبور باش و حرص نخور. خیلی زودتر از اونچه فکرشو کنی میگذره. حسرت میخوری که چرا لذت نبردی از این روزا

خونه و اینا رو زیاد اهمیت نده.برا بچت وقت بذار و باهاش بازی کن.دختر من الان ده سالشه بهم کمک میکنه. انگار دیروز بود یه سالش بود. منم مث شما بودم 

زندگی زیباست...
آخه تو خونه بهم ریخته اعصابم خورد میشه

شوهرت یامامانت نمیتونه کمکت کنه؟

نمیتونی ی تایمی ک بچت خوابه بیدارشی کارا رورکنی ؟مثلا صبح زود

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

عزیزم فقط صبور باش و حرص نخور. خیلی زودتر از اونچه فکرشو کنی میگذره. حسرت میخوری که چرا لذت نبردی از ...

واینم بگم بچه هر چی بزرگتر میشه دردسرش کمتر میشه برعکس اون چیزی که میگن. 

زندگی زیباست...
شوهرت یامامانت نمیتونه کمکت کنه؟نمیتونی ی تایمی ک بچت خوابه بیدارشی کارا رورکنی ؟مثلا صبح زود

نه صبح زود ک خود بچم زود بیدار میشه.... مامانم دوره شوهرمم سرکار

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿
نه صبح زود ک خود بچم زود بیدار میشه.... مامانم دوره شوهرمم سرکار

شبا عصرا چطور .. یتایمی ک خابه سریع کاراتوبکن

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

امیدارم کردی خواهر

آره بخدا

من الان فیلمای اون موقع دخترمو میبینم میگم کاش بیشتر باهاش بازی می‌کردم. با اینکه من خیلی وقت میذاشتم براش

الان هر چی بیشتر رو تربیتش وقت بذاری آینده راحت‌تری خواهی داشت 

توصیه میکنم پادکست دکتر هلاکویی از تولد تاشش سالگی رو گوش بدی

زندگی زیباست...