2777
2789

چرا هیچکی دیگه انصاف نداره از هرکی تواین مدت خرید کردم یجور کلاه سرم گذاشته چرا دیکه مردم هوای همو ندارن هرکی یجور میخاد ازت بدزده توهر شغلی 

یک تو یک عمر مرا بس است... ️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه چه توقعی داری از مملکتی که بالایی هاش تو فساد شیرجه میزنن 

والا طرفدار هم دارن😂

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

من دوتا دخترم رو می‌بردم‌ کلاس موسیقی 

نفری ۴ میلیون برای ۸ جلسه

بعد عید کردن نفری ۶/۵ 

یعنی دو نفرشون ۱۳ میلیون

نفهمیدم چرا اصلا یه دفعه انقدر زیاد کردن

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

مسلمون چرا به کافر رحم کنه

کی کافره ما هم مسلمونیم ولی به ما هم رحم نمیکنن میدونی دکترم گفت برو عکس پت اسکن بگیر خیلی گرون بود ۱۶ ملیون میخواستن گفتم پول ندارم میگن ما نمیتونیم کاری کنیم الان هم قرض گرفتم مثلا همه مسلمانیم به خدا فقط اسم اسلام مونده 

یه اشناهامون مغازه داشت میگفت خرید ک میکنن مبلغ نمیپرسن مثلا ۱۷۰ تومن وما ۲۲۰ میکشیم🫤🫤🫤من هیچ وقت ...

وجدان خودش باید اون وسط باشه اخه

یک تو یک عمر مرا بس است... ️