2777
2789

یه پسر روانی توی فامیلمون بود از طریق واسطه یه مدت برای آشنایی حرف میزدیم،متوجه شدم به جز روانی بودنش به شدت بد دهن و لاته،برای همین سریع تمومش کردم ۲ سال میگذره همش تهدید میکنه،پیام میده فحش میده،میگه تو منو بدبخت کردی من دوستت داشتم🤦🏻‍♀️پسره پیج نامزدمو هم فالو داره میدونه هم نامزدم کیه،میترسم بره بهش پیام یده چرت و پرت بگه میدونم نامزدمم خبر داره از این جریان ولی خب ترس دارم همش،پسره به دختر عموم گفته من میدونم به من خیانت کرده باید انتقام خیانت رو بگیرم😐😐😐

نامزدم هفته ای یکبار آنلاین میشد توی اینستا و واتساپ من از ۴ پیام میدم جوابمو نمیده،ولی واتساپ و اینستا سریع آن میشه تل که همیشه حرف میزنیم پیام دادم اصلا از همون ساعت ۴ آن نشده،زنگم زدم جواب نداد ولی همون لحظه ک قطع شد اینستا آنلاین شد.نکنه پسره پیام داده چرت و پرت گفته🤦🏻‍♀️استرسی که دارم این روانی بی خانواده ضربه بهم بزنه داره میکشتم،ما اصلا فقط آشنا داشتیم می‌شدیم چیزی بینمون نبود 

چکار میتونم بکنم؟شکایت اصلا نمیتونم

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

چرا شکایت اصلااا نمیتونی؟؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا شکایت اصلااا نمیتونی؟؟

چونکه نمیتونم اصلا پیش بابام بگم این جریانو،نامزدمم میترسم بدش بیاد بهش بگم،از طرفی فامیله دوره پسره،بابام بزرگ فامیله توی شهر اعتبار داره هیچ وقت شکایت نمیکنه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

چراشمارتو عوض نکردی .خوب وقتی خانوادت در جریان بودن به پدر مادرت بگو.میدونم اون دوس پسرت بوده اینم ن ...

از این جریان خانواده ام خبر دارن،انگشتر نشون اوردن🤦🏻‍♀️

چونکه نمیتونم اصلا پیش بابام بگم این جریانو،نامزدمم میترسم بدش بیاد بهش بگم،از طرفی فامیله دوره پسره ...

چرا نمیتونی به بابات بگی..؟؟ بزرگ فامیل باشه چه ربطی داره. در ضمن تو باید شکایت کنی نه بابات. د میری پلیس فتا بدون اعلام عمومی و بنر  تو سطح شهر. میرن چوب تو آستینش میکنن. دیگه از ۱٠٠کیلومترس تو و نامزده ت زد نمیشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

پدر و مادرت در جریان آشناییمون بودناگر بله، بگو اونا به خانواده پسره بگن افسارش رو بکشن

پسره فقط در حد آشنایی بود دوستی نبود واقعا،همین ک متوجه شدم روانیه سریع گفتم به درد هم نمیخوریم،واقعا چرا اینطوری میکنه 

من ۶ ماه بعد اون نامزد کردم

پسره فقط در حد آشنایی بود دوستی نبود واقعا،همین ک متوجه شدم روانیه سریع گفتم به درد هم نمیخوریم،واقع ...

یه کسی رو نداری زنگ بزنه به پسره یا خانوادش، جمعش کنن، برادری، عمویی، دایی، پدری....شر خری کسی، 

یه کسی رو نداری زنگ بزنه به پسره یا خانوادش، جمعش کنن، برادری، عمویی، دایی، پدری....شر خری کسی،

پسر عمه پسره نامزد دختر عمومه با دختر عموم بهش گفتن حق نداری مزاحمت ایجاد کنی گفته دیکه مزاحمش نمیشم ولی باز ادامه داره