2777
2789

با یکی امروز هم صحبت شدم حقوقمو پرسید

پلنامو پرسید

اینکه کجا میریم چیکار میکنی

منم مثل گاو همچیو گفتم

بعدشم مث خر پشیمون شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آمار می‌گیرن

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

من سعی میکنم سربالا جواب بدم یا بحثو عوض کنم اگه مجبور نباشم باهاش رابطه داشته باشم کلا کات میکنم تو دانشگاه یه دختره تو محلمون بود مسیرمون یکی بود اولین بار که با هم اومدیم پرسید شوهرت چیکارس حقوقش چقدره یه سری سوال خصوصی دیگه، کلا دیگه باهاش رفت و آمد نکردم

همه اینا میشه تجربه

ناراحت نباش

بازم برخورد کردی با همچین ادمی رفتار مناسب نشون بده

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....